04.07.2011. / 12:00

Autor: Totalsport

Real Madrid nudi Rudyju Fernandezu 18 milijuna eura

Od dana kada je zakoračio u NBA ligu Rudy je igrao u Portlandu, no u tom klubu sa zapadne obale nikada nisu previše cijenili njegov talent, te Španjolac nikada nije postao standardni član petorke, niti su mu ikada dane veće ovlasti u momčadi

Rudy FernandezRudy FernandezNakon što su ostvarili najveći uspjeh u povijesti, te preko Miamija došli do naslova prvaka u NBA ligi, u košarkaškom klubu Dallas su obznanili i dovođenje pojačanja za iduću sezonu.

U pitanju je bio odlični španjolski košarkaš, 26-godišnji Rudy Fernandez. Od dana kada je zakoračio u NBA ligu Rudy je igrao u Portlandu, no u tom klubu sa zapadne obale nikada nisu previše cijenili njegov talent, te Španjolac nikada nije postao standardni član petorke, niti su mu ikada dane veće ovlasti u momčadi.

Stoga je Rudy jedva dočekao promjenu, a i u Dallasu su izražavali zadovoljstvo poslom.

No, u NBA ligi se sprema "lock-out", a i mimo toga, madridski Real je odlučio Rudyju ponuditi "nemoralnu ponudu". Naime, španjolski mediji navode da je Florentino Perez, predsjednik sportskog pogona Real, spreman dati španjolskom reprezentativcu 18 milijuna eura za šest sezona. U pitanju je veća svota no što bi je Rudy zarađivao u Dallasu.

Košarkaškom klubu Real je dosta godina u kojima nisu ništa osvajali niti u Španjolskoj, niti u Europi. Žele promjene na bolje, a dovođenje Rudyja za njih je krupan korak prema tome. Dok je igrao u španjolskoj ACB ligi Rudy je jedino nosio dres Joventuta, od 2001. do 2008. godine.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika