05.07.2011. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Jelena Rozga za Extru: Srce će mi eksplodirati od sreće

Splitska pjevačica koja je prošlog vikenda s pjesmom "Razmažena" osvojila Grand Prix na Splitskom festivalu otkrila je kome je najzahvalnija na pobjedi te je priznala da, iako poslovno nema neke velike zahtjeve, privatno ipak zna biti - razmažena

Plavokosa Splićanka prošlog je vikenda već osvojenom Porinu dodala i Grand Prix kojeg je osvojila na Splitskom festivaluPlavokosa Splićanka prošlog je vikenda već osvojenom Porinu dodala i Grand Prix kojeg je osvojila na Splitskom festivalu“Razmažena sam. Razmazila me publika kada mi je dala Grand Prix na Splitskom festivalu, a nedavno i Porin. Beskrajno sam im zahvalna na tome”, prokomentirala je pjevačica Jelena Rozga koja je sa pjesmom “Razmažena” pokupila samo najbolje kritike na Festivalu zabavne glazbe koji se održao prošloga vikenda u Splitu. Glazbu za pjesmu napisao je Tonči, a tekst Vjekoslava Huljić, baš kao i prošli Rozgin hit – Bižuteriju, a o tome hoće li Razmažena postići jednak uspjeh Jelena s osmijehom kaže: “Iskreno, ne treba mi da prođe bolje od Bižuterije. S tom sam pjesmom nadmašila sva svoja očekivanja i ako ova bude opet tako uspješna, srce će mi eksplodirati od sreće. Bojim se za zdravlje.”

Otkako je napustila matičnu grupu Magazin s tri se pjesme natjecala na Splitskom festivalu: “Dobila sam tri Grand Prixa u Splitu, ali svi su bili za najslušanije pjesme. Ovaj je onaj pravi, o kojemu su odlučili slušatelji, a ne statistike i zato sam presretna”, rekla je 33-godišnja pjevačica, no s ovim uspjehom njen posao ne završava. Bit će ovo radno ljeto, s puno koncerata i gaža, a bliži se i snimanje spota za pobjedničku pjesmu. Iako na poslovnom planu nije razmažena, ne treba joj puno odmora i na koncertu očekuje samo malo vode na stageu, u privatnom životu dopusti si mala izvolijevanja kada je u društvu dobrih prijatelja ili roditelja.

“Jesam, razmažena sam, ali u nekoj normalnoj mjeri. Nekad mi znaju reći da sam gora od Lee, sestrine kćerkice, ali sve je to u šali. Svi smo mi razmaženi na neki način”, kaže. Razmaženost nije samo ženska karakteristika, uvjerena je pjevačica, jer muškarci svoje male želje i izvolijevanja skrivaju iza maske grubosti. A je li njen muškarac razmažen, otkijte u novom broju Extre.

Vezane vijesti

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Video: Bare pjevao Rozginu 'Bižuteriju'

Poznati rocker i pjevač benda Majke, Goran Bare, gostovao je u Jutarnjem showu radija Antena Zagreb u kojoj je najavio prvi u nizu koncerata… Više

Komentari

registracija
27/12/06

Skipp, 05.07.11. 08:31

To samo govori o jadu i bijedi glazbenog ukusa u Hrvata i nivou na koji je spao nekad ugledni festval


registracija
4/1/09

miroljubiv, 05.07.11. 08:57

Splitski festival trebalo bi preimenovati "Huljićeve splitske noći",ili da Huljić sam osnuje svoj festival,pa će prestati treštati turbo folk sa Prokurativa.Jelena Rozga najmanje je odgovorna za nečiji glazbeni uradak.i splitska publika se promijenila,nešto se dešava u tom gradu mimo kontrole dobrog ukusa.


registracija
31/1/10

STTony, 05.07.11. 09:12

Iako tehnički odlično odrađen festival, sav njegov i splitski raskoš i kultura su pokopani seljačinom Kerumom na takvoj manifestaciji, pobjedom zadnjeg šunda od stila i pjesme i kamenovanjem 5000 ljudi onih par lezbi što su šetale po rivi. Nažalost.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika