05.07.2011. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Intervju za Extru:

Sergej Trifunović: Jedino čega se u životu grozim je uredski posao

Poznati srpski glumac govori o svojoj ulozi u redateljskom prvijencu svog kolege Dragana Bjelogrlića "Montevideo, Bog te video", otkriva da mu je kašnjenje najveća mana, i priznaje kako je postao glumac samo zato što je dramska akademija bila - jedino što je mogao upisati

U ekskluzivnom intervjuu za Extru Sergej Trifunović otkrio je kako balansira ljubav prema glumi i glazbi te što očekuje od starostiU ekskluzivnom intervjuu za Extru Sergej Trifunović otkrio je kako balansira ljubav prema glumi i glazbi te što očekuje od starosti“Nikad uredski posao. Nikad od devet do pet ili sedam do tri. To je jedna stvar koju sam se kao mali zarekao gledajući majku kako svaki Božji dan, ustaje u šest ujutro i odlazi na posao”, kaže beogradski glumac Sergej Trifunović, kojeg će hrvatska publika imati priliku gledati u srpskom hitu “Montevideo, Bog te video” na predstojećem Filmskom festivalu u Puli. Što bi radio da nije postao glumac, kako provodi slobodno vrijeme, čime ga je fascinirao legendarni glazbenik Johnny Štulić, vidi li se u braku, okružen čoporom djece, zvijezda filmova “Munje”, “Kad porastem biću Kengur”, “Bure baruta”, “Karaula”, otkriva samo za Extru.

EXTRA: Film “Montevideo, Bog te video” u srpskim je kinima pogledalo pola milijuna gledatelja. Kako se vama svidio?

- Jako. Nakon dugo vremena kinematografija na ovim prostorima, koja već 40 godina jaše na nekom spoju crnog vala, socijalne drame i češke škole, i koja nikako da pogleda iza sebe u povijest i dohvati se nekih pravih dobrih priča koje čiste srce i mozak, izbacila je jedan film, koji pokreće nešto lijepo, esencijalno u nama, a iz naše je povijesti. Nije historija samo povijest rata, krvi, kurvanja i pljačkanja.

EXTRA: Je li ljubav prema glazbi bila jedan od razloga što ste prihvatili posao voditelja regionalnog glazbenog showa “Hitorama”?

- Naravno, ali ne samo to. Ozbiljno smo zatrovani nemuzikom, cajkama, kung fu turbo folkom, jeftinim melodijama za jedno popodne, raznoraznim govnima kad je muzika u pitanju, i cijela ta scena, svi ti "izvođači", niču kao gljive sa svih strana i agresivno se reklamiraju. S druge strane, negdje u nekim garažama sviraju neki istinski talentirani klinci koji imaju što za reći, ali nemaju gdje to da kažu.

EXTRA:Bojite li se starosti?

- Ne, jedva je čekam. Valjda ću se tada smiriti.

EXTRA: Postoji li trenutno netko poseban u vašem životu?

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Sergej Trifunović se potukao zbog djevojke?

Sergej Trifunović se potukao zbog djevojke?

Srpski glumac Sergej Trifunović bio je sudionik tučnjave u kafiću u Novom Sadu. Razlog tučnjave je navodno udvaranje djevojci vlasnika kafića Nemanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika