07.07.2011. / 07:41

Autor: Nacional.hr

5 neobičnih afrodizijaka dostupnih svakome

Studije su pokazale da je erektilna disfunkcija povezana sa sjedilačkim načinom života i pretilošću. Oko trećina muškaraca koji su tri sata na dan gledali televiziju imali su ovakvih zdravstvenih problema. Fizička aktivnost podiže samopouzdanje i osigurava ljepši izgled, što je povezano sa većim libidom

IlustracijaIlustracijaDepilacija bikini zone

Ovo je većinom afrodizijak za žene, pritom se ne radi o samom činu depiliranja bikini zone nego osjećaju koji žene imaju poslije depiliranja. Ako imate nisku toleranciju na bol, umjesto depiliranja voskom, možete izabrati britvicu, prenosi Fox News.

Ulje kokosa

Ulje kokosa može se koristiti u zamjenu za lubrikant, a prednost je što ima ljepši miris, prirodan je i antigljivičan.

Tenisice za trčanje

Studije su pokazale da je erektilna disfunkcija povezana sa sjedilačkim načinom života i pretilošću. Oko trećina muškaraca koji su tri sata na dan gledali televiziju imali su ovakvih zdravstvenih problema. Fizička aktivnost podiže samopouzdanje i osigurava ljepši izgled, što je povezano sa većim libidom.

Hotelska soba

Mnogi muškarci i žene se moraju biti opušteni kako bi im se pobudila seksualna želja, a ponekad se teško opustiti u svom domu zbog obaveza, kućanskih poslova i drugog. I muškarce i žene opušta promjena okoline što pozitivno utječe na libido.

Pregača

Iscrpljenost ubija libido, pogotovo kod žena, pa ako muškarac može obaviti dio kućanskih poslova kako bi se žena mogla malo odmoriti, od toga bi oboje moglo imati koristi.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika