07.07.2011. / 14:02

Autor: Nacional.hr

NovaTV pokrenula servis Oyo kojim nudi serije i filmove "na zahtjev"

Hrvatska je druga zemlja koja je pokrenula svoj servis VOD, a uskoro se očekuje njegovo pokretanje i u drugim zemljama u grupaciji CME

Nova TV krenula je sa servisom OYO, video portalom koji posjetiteljima pruža usluge videa na zahtjev (VOD - video-on-demand).

OYO posjetiteljima nudi kolekciju filmskih naslova za određenu naknadu tako da posjetitelji portala već sada mogu birati između više od 100 filmova. Među dostupnim filmovima su tako i zvučni naslovi 'Harry Potter i Darovi smrti 1', 'Kraljev govor' (The King's Speech), 'Termin' (Due date), 'Machete', 'Kad te ljubav pronađe' (Life As We Know It), 'Plaćenici' (The Expendables), 'Ledeni ubojica' (The Mechanic) i brojni drugi.

Korisnici će imati priliku za određenu naknadu i premijerno pogledati nastavke svojih omiljenih emisija i serija, dakle prije nego će oni biti emitirani na televiziji.

Posjetiteljima OYO-a uz jednostavnu registraciju dostupni su brojni video sadržaji, emisije i serije iz arhive kanala Nova TV i Doma TV poput informativnih emisija, informativnog magazina Provjereno, Red Carpeta, IN magazina i serije Najbolje godine te ubuduće i prijenose uživo kao što su primjerice utakmice Lige prvaka.

Plaćanje sadržaja je vrlo jednostavno tako da korisnici mogu brzo i sigurno plaćati kreditnom karticom. Vrhunske filmove korisnici mogu pogledati po cijeni između 9.90 kuna i 16.90 kuna, a ubuduće epizodu serije unaprijed između 6.90 kuna i 9.90 kuna. Do kraja godine planirano je da servis OYO uz proširenje svoje ponude postane dostupan i na mobilnim uređajima.

'Uvođenjem novog servisa nastavljamo s inovacijama na domaćem i regionalnom multimedijskom tržištu, a korisnicima pružamo uslugu brzog, jednostavnog i sigurnog korištenja kvalitetnog audiovizualnog sadržaja. Vjerujemo da će OYO biti vrlo brzo prepoznat kao vrijedna i dostupna usluga te se svojim rezultatima pridružiti uspjehu Internet grupe Nove TV' - najavio je povodom pokretanja novog servisa Nikica Škunca, direktor Internet odjela Nove TV

OYO je sastavni dio međunarodnog brenda VOYO koji je u siječnju u Češkoj lansirala korporacija CME (Centraleuropean Media Enterprises). Hrvatska je druga zemlja koja je pokrenula svoj servis VOD, a uskoro se očekuje njegovo pokretanje i u drugim zemljama u grupaciji CME.

Vezane vijesti

Interna istraga zbog Svilana

Interna istraga zbog Svilana

Nova TV intenzivno provodi internu istragu svih navoda optužnice podignute protiv direktora njezina programa Siniše Svilana kojega zagrebačko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika