07.07.2011. / 14:28

Autor: Totalsport

Caja Laboral Baraća zamijenila Lampeom

Rođen u Lodzu 1985. godine Lampe je kao tinejdžer gradio karijeru u madridskom Realu, iz kojeg je otišao u NBA ligu pokušavaući se probiti u New York Knicksima, Phoenix Sunsima, New Orleans Hornetsima i Houston Rocketsima

Maciej Lampe (Wikipedia)Maciej Lampe (Wikipedia)Maciej Lampe, 26-godišnji poljski centar, novi je košarškaš španjolske Caje Laboral, s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor.

Dosadašnjeg igrača kazanskog UNIKS-a u klubu iz Vitorije doveli su kao zamjenu za Hrvata Stanka Baraća, koji je prešao u redove istanbulskog Anadolu Efesa.

Rođen u Lodzu 1985. godine Lampe je kao tinejdžer gradio karijeru u madridskom Realu, iz kojeg je otišao u NBA ligu pokušavaući se probiti u New York Knicksima, Phoenix Sunsima, New Orleans Hornetsima i Houston Rocketsima.

Vratio se potom u Europu i započeo, s kratkom iznimkom nastupanja za telavivski Maccabi, graditi karijeru u Rusiji (Dinamo SP, Himki i UNIKS).

Briljirao je prošle sezone vodeći tatarstansku momčad do naslova u Eurocupu s prosjecima od 15.6 koševa i 8.1 skoka.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika