07.07.2011. / 14:47

Autor: Totalsport

Michael Beasley uhićen zbog posjedovanja marihuane

Prilikom zaustavljanja policajac je osjetio kako iz Beasleyjeva auta dolazi intenzivan miris marihuane, te je pretragom vozila pronađeno 16 grama spomenute droge

Michael Beasley (Wikipedia)Michael Beasley (Wikipedia)Američki košarkaš Minnesota Timberwolvesa Michael Beasley, drugi pick NBA drafta 2008. godine, uhićen je u predgrađu Minneapolisa zbog prebrze vožnje i posjedovanja marihuane.

Incident se dogodio 26. lipnja kada je policija uhvatila Beasleyja kako vozi 130 km/h u zoni gdje je dozvoljena brzina 105 km/h. Prilikom zaustavljanja policajac je osjetio kako iz Beasleyjeva auta dolazi intenzivan miris marihuane, te je pretragom vozila pronađeno 16 grama spomenute droge.

Zbog prekršaja je Beasley kažnjen sa 128 američkih dolara i prekršajnom prijavom. Iz njegovog kluba nisu komentirali incident uslijed "lockouta" koji je na snazi u NBA ligi.

Prošle je sezone ovaj krilni centar ostvarivao prosjek od 19.2 koša i 5.6 skokova. Ukupno je u trogodišnjoj NBA karijeri na prosjeku od 15.9 koševa i 5.8 skokova.

Vezane vijesti

NBA: Miami na korak do naslova

NBA: Miami na korak do naslova

Pobjedom protiv Oklahoma City Thundera u svojoj American Airlines Areni 104-98 u petoj utakmici finala doigravanja NBA lige, košarkaši Miami Heata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika