11.07.2011. / 11:22

Autor: Totalsport

Copa America: Falcao odveo Kolumbiju u drugi krug

Taj rezultat je odveo Kolumbiju u drugi krug natjecanja nakon što su upisali dvije pobjede (Kostarika i Bolivija) i jedan remi (Argentina)

Radamel FalcaoRadamel FalcaoRadamel Falcao, sjajni Portov napadač, zabio je oba pogotka u pobjedi Kolumbije protiv Bolivije 2-0 u utakmici 3. kola skupine A Copa Americe.

Taj rezultat je odveo Kolumbiju u drugi krug natjecanja nakon što su upisali dvije pobjede (Kostarika i Bolivija) i jedan remi (Argentina). U 270 minuta igre Kolumbija nije na Copa Americi primila niti jedan pogodak.

U nedjelju je Falcao riješio pitanje pobjednika već u prvih pola sata igre. Prvo je u 14. minuti sjajno utrčao i nakon lijepe asistencije matirao vratara Bolivije plasiravši loptu ispod njega. U 28. minuti je, pak, bio miran pri udarcu s bijele točke, te tako postavio konačnih 2-0.

Bolivija je pokušavala smanjiti, te time doći u priliku da preokretom i ona ugleda drugi krug Copa Americe, no ostali su prilično daleko od toga.

U ponedjeljak navečer će Argentina i Kostarika odigrati posljednju utakmicu ove skupine. Argentina ako želi siguran put prema četvrtfinalu mora pobijediti u tih 90 minuta.

Copa America, 3. kolo, skupina A:

Kolumbija - Bolivija 2-0 (Falcao 14, 28-11m)

Redoslijed: 1. Kolumbija 7, 2. Kostarika 4 (-1), 3. Argentina 2 (-1), 4. Bolivija 1.

Vezane vijesti

Rep na sol

Rep na sol

Urednik mjesečnika Le Monde diplomatique Serge Halimi piše o hrabroj odluci argentinske predsjednice Christine Kirchner, koja je prošlog listopada… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika