12.07.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Leona Paraminski: Tin me zaprosio bakinim prstenom

Lijepa glumica priznala je samo za Extru da se, nakon dvije godine ljubavi, zaručila sa svojim dečkom Tinom Komljenovićem: zaljubljeni par još nije odredio datum vjenčanja, a buduća mladenka trenutačno je zaokupljena dramskom serijom "Loza" koju snima na Zlarinu

Plavokosa glumica kaže kako ona i zaručnik Tin Komljenović još nisu sigurni kakvu svadbu žele - možda će to biti veliki tulum, a možda jednostavno nekamo odu samiPlavokosa glumica kaže kako ona i zaručnik Tin Komljenović još nisu sigurni kakvu svadbu žele - možda će to biti veliki tulum, a možda jednostavno nekamo odu sami“Zaručena sam! Tin me zaprosio i ženimo se iduće godine!”, ekskluzivno nam je priznala jedna od najuspješnijih hrvatskih glumica, Leona Paraminski koja nije mogla sakriti svoje uzbuđenje. Naime, njezin dečko, Tin Komljenović, nakon nešto više od dvije godine veze odlučio je učiniti korak dalje i kleknuti pred Leonu.

“Detalje prosidbe vam neću otkriti, ali bilo je jako romantično, zaprosio me prekrasnim bakinim zaručničkim prstenom, ali još čekam pravi, svoj. Nemamo još datum, svakako znam da će biti toplo, a sad proljeće, ljeto... Ne znamo još ni kakvu svadbu želimo. Voljela bih sjajan, veliki tulum, a s druge strane možda naprosto odemo negdje sami”, otkrila nam je mlada glumica koja, iako nije odabrala ni datum ni vjenčanicu, odmalena zna tko će joj biti kuma.

“Kuma će mi biti moja najboja prijateljica, Mirela Budiša, koja se ove jeseni udaje u Francuskoj i kojoj ću i ja biti kuma, a tko će biti Tinu kum, ne znam, a ne zna još ni on, vjerojatno netko od najbližih prijatelja.”

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Leona Paraminski: Tin i ja odlučili smo vjenčati se na karibima

Leona Paraminski: Tin i ja odlučili smo vjenčati se na karibima

Iako je nedavno završila snimanje dramske serije “Loza”, glumica Leona Paraminski odmah se bacila dalje na posao. Priprema novu predstavu u… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 12.07.11. 08:09

Kako plemenito.Suze mi naviru.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika