13.07.2011. / 18:21

Autor: Hina

Šeks: Optužbe da je HDZ odgovoran za smrt Brodarca su rezultat patološke mržnje prema nama

Potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks današnji istup četvorice zastupnika HDSSB-a (Zorana Vinkovića, Dinka Burića, Bore Grubišića i Ivana Drmića) u Hrvatskom saboru koji krivnju za smrt smrt generala Đure Brodarca stavljaju na teret HDZ-u ocijenio je "suludim, monstruoznim, klevetničkim, sramotnim i lažnim i kao rezultat patološke mržnje prema HDZ-u i njegovom vodstvu".

Vladimir Šeks(Foto:Igor Šoban)Vladimir Šeks(Foto:Igor Šoban)Potpredsjednik HDZ-a Vladimir Šeks današnji istup četvorice zastupnika HDSSB-a (Zorana Vinkovića, Dinka Burića, Bore Grubišića i Ivana Drmića) u Hrvatskom saboru koji krivnju za smrt smrt generala Đure Brodarca stavljaju na teret HDZ-u ocijenio je "suludim, monstruoznim, klevetničkim, sramotnim i lažnim i kao rezultat patološke mržnje prema HDZ-u i njegovom vodstvu".

Radi se o morbidnoj manipulaciji smrću i tragedijom, neviđenom na političkom prostoru, koji dolazi od mešetara tragedijom i smrću, koji na najbestijalniji načinu zlorabe smrt Đure Brodarca, ustvrdio je Šeks na konferenciji za novinare u Hrvatskom saboru.

"Riječ je o čelnicima stranke čiji su se pojedinci koristili demokratskom Hrvatskom i nastavili je razarati i rušiti šireći mržnju i netoleranciju. Radi se, najuljudnije rečeno, o bandi četvorice koji su perfidno iskoristili Hrvatski sabor, taj hram demokracije. Ovo je nešto zlo, mržnja, otrov koji proističe iz patološke opsjednutosti mržnjom prema HDZ-u i njezinom vodstvu", poručio je Šeks.

HDZ-ov saborski zastupnik Josip Đakić kazao je da je tragični događaj, smrt generala Đure Brodarca koja potresa svakog čovjeka u Hrvatskoj, a posebno branitelje, ta četvorica (zastupnika HDSSB-a) degutantno i morbidno iskoristila i poslužio im je za politički obračun kojem nema mjesta. U ovim teškim trenucima kada nam je svima teško, kao i njegovoj obitelji, zbog gubitka, koriste mogućnost da se politički obračunavaju s HDZ-om i njegovim čelništvom ne pokazujući nimalo pijeteta i nikakve druge osjećaje koji bi zasigurno svakog normalnog čovjeka podsjetili da u tim trenucima ne bi trebalo biti niti obračuna ni politikantstva, kazao je. Ljudi koji, ne daju podršku kada se traži u hrvatskom parlamentu da se zaštita branitelja podigne na višu razinu napuštaju sabornicu danas ju zasigurno nisu smjeli koristiti za politički obračun. To je sramotno i bestijalno, ocijenio je Đakić.

Saborski zastupnik HDZ-a Frano Matušić rekao je kako je sramotno i žalosno da "prebjezi i moralni beskičmenjaci koji svakodnevno ruše ugled Hrvatskog sabora svojim ponašanjem zlorabe tragičnu smrt kako bi se prikazali zaštitnicima hrvatskih branitelja. Njihova odsutnost pri glasovanju o prijedlogu podizanja zaštite branitelja na ustavnu razinu najbolje pokazuje njihovo licemjerje, drži Matušić.

Potpredsjednik HDZ-a Šeks nije želio, na traženje novinara komentirati riječi koje je upisao potpredsjednik HDZ-a Andrija Hebrang u knjigu žalosti za Đurom Brodarcem da je Brodarac Hrvatskoj dao sve, a da mu se ona nije odužila i da Brodarčeva smrt pokazuje da ova zemlja ide pogrešnim putem.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
5/3/10

starimudrac, 13.07.11. 18:47

šeks, pa vas narod i mrzi patološki! vi ste krivi što je to prešlo u patologiju.


registracija
15/8/09

vergilia, 13.07.11. 18:59

Znaš li ti, Šeks, što je tragično? Tragično je kad djevojčicu od 9 godina koja ide kupiti sok, pregazi BMW na cesti smrti. Tragično je kad roditelji bolesnog 4-godišnjeg dječaka moraju moljakati donacije jer im naše zdravstvo ne osigurava najnužnija zdravstvena pomagala. Tragično je kad nestane mlada djevojka koja je stopirala jer ne postoje autobusne linije i jer seksualni manijaci samo zato što su hrvatski državljani slobodno šeću po zemlji. Ima toga još, ali pametnome dosta da vidi da ti o pravim tragedijama pojma nemaš! Ti samo znaš cirkusirati sa svojim političkim (ne)istomišljenicima koristeći upravo Sabor koji si (kojeg li cinizma), nazvao - hramom demokracije. Ma nije to hram demokracije, to je cirkuska arena, a vi ste svi klaunovi - sram vas bilo!


registracija
18/6/09

Papar, 13.07.11. 19:16

Kako DORH štiti Ivicu Mudrinića i telekom mafiju koja je opljačkala pet milijardi kuna pročitajte na http://papar.blog.hr


registracija
31/1/10

STTony, 13.07.11. 19:57

A kad će više ovaj štakor u zatvor?

Nadam se da neće dobiti cirozu jetre prije pravomoćne sudske odluke.


registracija
3/6/11

skaraica, 13.07.11. 21:23

Kako je ovaj Šeks vispren intelektualac, a kažu da alkohol škodi.


registracija
12/12/10

Klarens, 13.07.11. 21:53

CHUDNO , CHUDNO , CHUDNO
CHUDNO , CHUDNO , CHUDNO
CHUDNO , CHUDNO , CHUDNO
CHUDNO , CHUDNO , CHUDNO
CHUDNO , CHUDNO , CHUDNO
CHUDNO , CHUDNO , CHUDNO
CHUDNO , CHUDNO , CHUDNO
.................................................
Kao i svi bitni igachi...
KOMUNIST
................................................,
A chim bi MOGAO neshto rechi
Ode dole !!!


registracija
14/11/07

laufer, 14.07.11. 00:23

Hebrang je u jednom u pravu - zemlja doista ide pogrešnim putem.
I to već 20 godina.
Od trenutka kada je Tuđman postavio konobare i harmonikaše da nam zapovijedaju vojskom, polupismene ugostitelje i pizza majstore da budu ministri, kriminalce i lopove stavio na čelo državnih poduzeća... a stručne i poštene ljude gurnio sa strane.
A ono što Hebrang naziva "pogrešnim smjerom" je zapravo veliki hrvatski civilizacijski iskorak naprijed, očajnički pokušaj da se zemlja istrgne iz gliba u koji je tonula zadnja dva desetljeća.
A u stalnom guranju u blato velike zasluge ima Hebrang i njegova stranka.


registracija
7/6/07

IvanVrhovljan, 14.07.11. 00:54

Za debelog šećeraša i tlakaša, Đ. Brodarca, mogla je biti kobna bilo kakva vrućina, a ne samo pritvorska. E, sad, HDZ-ovci su ga desetljećima, koristili za HDZ-ovu i međusobnu vlast i grabež, branili ga na sva rodoljubna usta, a kada je Europa rekla da se sve mora procesuirati - sve je "izlapelo" od domoljublja i "velikog prijateljstva" sa kolegom. Da je poštenja, već bi to ranije učinili s njim, ali su čuvali svoje "međuovisne" guzice, a sada, kada im se pružila životna šansa za uloga vodiča u Europu - nas običnih ovaca - požurili su u skladu sa onom narodnom: SVE za guzicu, guzicu ni za šta.


registracija
23/1/07

boltek, 14.07.11. 06:35

Taj izraz: Četveročlana banda odnekud mi je jako poznat.


registracija
4/4/11

Bluebird, 14.07.11. 09:27

Seki, narod vas mrzi, a vi se ne pitate zasto, znaci da ste patoloski glupi.


registracija
8/7/10

Maroje, 14.07.11. 13:42

Gosp. Šeks je dobro počeo ali je sve g...... zapečatio.


registracija
2/1/11

prohujalo, 15.07.11. 12:39

Hrvatski sabor-hram demokracije......?????? za koga????????
a onda vidjeh ko to izjavi????????
Brodarac sve dao za Hrvatsku.....dali ja to sanjam
ili sam poludila- on je samo uzeo
i ponovo ce biti tresla se gora rodio se mis
njega vise nema, ali je zato porodica dobro opskrbljena
nema ga sto znaci , osoba koja puno zna, nema vise sansu da prica.....
a mi punom parom dalje....pastirica nam je jos uvijek sijedokosa.....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika