14.07.2011. / 16:48

Autor: Hina

Milinović: Brodarcu je pružena najveća razina zdravstvene zaštite

Ministar zdravstva Darko Milinović izjavio je danas da je kontrola okolnosti u kojima je preminuo umirovljeni general Đuro Brodarac pokazala da je Brodarcu u Kliničkom bolničkom centru Osijek pružena najveća moguća razina zdravstvene zaštite.

Darko MilinovićDarko MilinovićMinistar zdravstva Darko Milinović izjavio je danas da je kontrola okolnosti u kojima je preminuo umirovljeni general Đuro Brodarac pokazala da je Brodarcu u Kliničkom bolničkom centru Osijek pružena najveća moguća razina zdravstvene zaštite.

"Ono što sam jučer rekao da ću prekontrolirati, je li zdravstveni sustav reagirao sukladno svojim mogućnostima - jest. U kliničkom bolničkom centru Đuro Brodarac imao je najveću razinu zdravstvene zaštite koja je moguća u Hrvatskoj. Nažalost, nije se uspjelo", rekao je Milinović novinarima ispred Banskih dvora nakon sjednice Vlade i dodao da o nalazima obdukcije ne može govoriti. "Moramo zadržati razinu dostojanstva da u javnost ne izlazimo s nalazima", rekao je.

Bivši saborski zastupnik, umirovljeni general Brodarac umro je jučer u KBC Osijek u koji je doveden iz osiječkog zatvora u kojem je bio pod sumnjom za ratni zločin na sisačkom području 1991. i 1992.

Vezane vijesti

U USKOK-u o Milinovićevim 'poslovima'

U USKOK-u o Milinovićevim 'poslovima'

Borislav Perica, bivši ravnatelj Nacionalnog parka Plitvička jezera, ispitan je u riječkom USKOK-u, piše Večernji list. Kaže da su ga pozvali… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 14.07.11. 17:23

VIDI TI "doktorcine"!!! Koja Budaletina!!!!! Odveli ste covijeka zivog i vezanog, a vracate ga zakovanoga daskama. Nitko ne krivi lijecnicko osoblje u bolnici, vec Vladu i sistem! Ova budala gore sasluzuje srebrenu medalju, jer Frano Matusic cvrsto drzi zlatnu!


registracija
2/1/11

prohujalo, 15.07.11. 13:26

ivis
zar je ova vijest za cudenje, mene bi vise zacudilo da je Brodarac ziv


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika