15.07.2011. / 10:07

Autor: Nacional.hr

Državni vrh raspravlja o pozadini slučaja Kruljac

Preispitivat će se i da li je vojna obavještajna služba zakazala u ovom slučaju te navodi da li je Kruljac imao političku zaštitu

Mladen Kruljac (Pixsell)Mladen Kruljac (Pixsell)Danas će se održati sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost povodom uhićenja generala Mladena Kruljca. Državni vrh, predvođen predsjednikom Ivom Josipovićem i Jadrankom Kosor, očekuju odgovore na brojna pitanja vezana uz ovaj slučaj.

Sporna je, među ostalim, činjenica da je Mladen Kruljac rapidno napredovao u karijeri tijekom minulih godina unatoč mrljama u karijeri. Preispitivat će se i da li je vojna obavještajna služba zakazala u ovom slučaju te navodi da je Kruljac cijelo vrijeme imao političku zaštitu.

Kruljac je navodno istražiteljima rekao da će iznijeti sve što je radio i zapovijedao u ime provedbe želje moćnika, pa i samog Stjepana Mesića. Mesić je to oštro demantirao.

Vezane vijesti

Kruljac na slobodi: Više nikad neću obući odoru Hrvatske vojske

Kruljac na slobodi: Više nikad neću obući odoru Hrvatske vojske

Istražni sudac osječkoga Županijskog suda danas je na prijedlog USKOK-a donio rješenje da se od šestorice osumnjičenika koje se tereti za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika