19.07.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Mia Kovačić: Moja će svadba biti opuštena i zabavna

Svestrana 28-godišnjakinja koja se podjednako dobro snalazi i na televiziji i na radiju te u svojoj struci - produkt dizajnu - otkriva da će ljetni odmor provesti u Americi s dečkom, poduzetnikom Ivorom Vucelićem za kojeg kaže da je puno romantičniji od nje pa joj stalno priređuje ugodna iznenađenja

Lijepa voditeljica u intervjuu za Extru kaže kako ne osjeća pritisak da se uda prije trideseteLijepa voditeljica u intervjuu za Extru kaže kako ne osjeća pritisak da se uda prije trideseteMiji Kovačić tek je 28 godina, a iza sebe ima manekensku karijeru, pet godina televizijskog iskustva i svoju radio emisiju, a uz to se bavi i svojom strukom – podukt dizajnom. Kako je uopće postala voditeljica, namjerava li jednoga dana raditi isključivo u struci, gdje će provesti ljeto i razmišlja li o vjenčanju sa svojim dugogodišnjim dečkom Ivorom Vucelićem, otkrila nam je u ekskluzivnom intervjuu.

EXTRA: Ljeto je počelo, a vi ste još u Zagrebu. Cijelo ljeto provodite radno?

- U osmom mjesecu Ivor i ja idemo u Ameriku, budući da je on ipak napola Amerikanac. Idemo u Miami, pa tko zna kuda će nas put odvesti, u Americi se zaista nikada ne zna. Vjerojatno ćemo svratiti i do New Yorka, sigurno nam neće biti dosadno.

EXTRA: Ljeto će proći začas, koji su vam jesenski planovi?

- Nastavljam sa svojim poslom, a hoće li biti nekih drugih projekata, vidjet ćemo. Frustrira me što Hrvati kao da ne funkcioniraju od polovice lipnja do 1. rujna, koga god zoveš, nitko ne radi. Vani to zaista tako ne funkcionira. Mislim da je ljudima potreban odmor, ali bolje je to rasporediti kroz cijelu godinu, nego ne funkcionirati dva mjeseca. Mislim da načelno nismo narod koji voli puno raditi i da nas to neće daleko dovesti.

EXTRA: Vi onda niste tipična Hrvatica, još ste u Zagrebu, a i na naše snimanje došli ste nakon što ste završili snimanje najava za emisiju “IN magazin” koju vodite. Jeste li oduvijek htjeli biti voditeljica?

- Iskreno, nikada nisam imala tih ambicija, bavila sam se manekenstvom i to je bilo to. No kad sam čula da MTV dolazi u Hrvatsku, prije otprilike pet godina, jako sam se zainteresirala. Otišla sam na audiciju, bilo nas je tri tisuće, no nekako sam prošla prvi eliminacijski krug, drugi, treći i dobila sam posao - sreći nije bilo kraja! No kad sam počela raditi, to je bio ubitačan tempo! Dala sam otkaz i zaboravila na televiziju sve dok nisam srela Danijela Delalea koji je sa mnom napravio intervju i pozvao me da s njim vodim “Red carpet” kao gost voditelj. Zadržala sam se godinu dana u toj emisiji.

EXTRA: Nemate još ni trideset, a puno je toga iza vas. Imate li neke neostvarene želje koje biste voljeli ostvariti do “okruglog” rođendana? Mnoge žene maštaju o braku i djeci prije 30., kakav je vaš stav?

- Ma tek mi je 28! Iako mislim da ljudi duhom ostanu u nekim ranijim godinama i u svojim glavama su uvjereni da imaju manje godina no što imaju. Trenutačno sam zaista zatrpana poslom i ne znam kada bih stigla raditi još nešto. Nikada ne znaš gdje će te život odvesti, od pretjeranog planiranja nikad ništa, ne možeš znati kada ćeš se zaljubiti, udati se, roditi, dati ili dobiti otkaz. Onda bismo bili kako programirani roboti.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom idanju Extre!

Vezane vijesti

Predstavljena ovogodišnja "Farma"

Predstavljena ovogodišnja "Farma"

Direktor programa Nove Tv, Siniša Svilan, voditeljice Nikolina Pišek i Mia Kovačić posjetili su u petak seosko imanje u blizini Ivanić Grada na kojem… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika