19.07.2011. / 10:05

Autor: Extra

Extra party destinacije: Najdetaljniji vodič kroz ljetna događanja

Svim čitateljicama ovog tjedna Extra daruje bogati vodič na 20 strana s opsežnim izborom najboljih partyja, koncerata i kulturnih manifestacija na Jadranu i u kontinentalnoj Hrvatskoj

Uz besplatan Extrin vodič otkrijte najbolji provod u Umagu, Puli i Motovunu, Splitu, Zadru, Dubrovniku, na Zrću i Hvaru te u kontinentalnoj HrvatskojUz besplatan Extrin vodič otkrijte najbolji provod u Umagu, Puli i Motovunu, Splitu, Zadru, Dubrovniku, na Zrću i Hvaru te u kontinentalnoj HrvatskojOvog utorka, 19. srpnja, Extra svim svojim čitateljima daruje opsežan vodič "Extra party destinacije". Na 20 strana u praktičnom džepnom formatu otkrivamo vam najzanimljivije detalje o pojedinim gradovima i otocima, biramo za vas koncerte, partyje, izložbe i manifestacije koje ne smijete propustiti te vam predlažemo savršene modne kombinacije za svaku prigodu.

U Umagu tako možete uživati u spoju tenisa i dobre glazbe, Pula i Motovun savršeno su odredište za filmoljupce, a donosimo i priču zašto je Zadar u stranim medijima dobio laskavu titulu "nove hrvatske cool prijestolnice". Da je Zrće raj za partijanere - ali i da ljeto ne traje vječno - svi znaju, pa smo izabrali najinteresantnija gostovanja renomiranih svjetskih DJ-a. Split svojim gostima nudi savršen miks kulture i dobre zabave, baš kao i sunčani otok Hvar, dok je Dubrovnik prava meka za sve kojima je ambijent jednako važan kao i dobar provod.

Ako vam nijedna od ovih destinacija nije nadohvat ruke, za vas smo izabrali najbolje tulume u manjim mjestima kao i u kontinentalnoj Hrvatskoj. Jedno je sigurno - uz vodič "Extra party destinacije" nijednog vam trena neće biti dosadno! A i idućih vas tjedana uz Extru očekuju besplatni vodiči i knjižice koje će vam ljeto učiniti još sadržajnijim.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika