Objavljeno u Nacionalu br. 818, 2011-07-19

Autor: Tanja Simić

BRUKETA&ŽINIĆ VODE KAMPANJU SDP-a

'Prodaja ili politika? Radimo sve jednako, istinu stavljamo u prvi plan'

DAVOR BRUKETA i Nikola Žinić (desno), kreativni su direktori i vlasnici reklamne agencije Bruketa&ŽinićDAVOR BRUKETA i Nikola Žinić (desno), kreativni su direktori i vlasnici reklamne agencije Bruketa&ŽinićNakon što su vodili marketinšku kampanju za predsjedničku kandidaturu Ive Josipovića, kreativnim direktorima reklamne agencije Bruketa&Žinić pripao je isti posao kad je o predizbornoj kampanji SDP-a riječ. Davor Bruketa potvrdio je da ih je SDP angažirao za reklamnu kampanju, što će za njih biti druga politička kampanja iza koje stoje. "Mi radimo na isti način, bilo da je riječ o jogurtu ili o politici – pokušamo pronaći istinu iza koje taj proizvod stoji i gurnuti ju u prvi plan.

Tako je bilo i s Ivom Josipovićem, odlučili smo u prvi plan staviti ono što Ivo Josipović zaista jest. I dok su drugi kandidati obećavali stvari koje uopće nisu u ovlasti predsjednika, on je iznosio činjenice. Nije obećavao da će spasiti hrvatsku ekonomiju, nego da će se boriti za sve one kojima je potrebna pomoć. Poanta našeg pristupa je govoriti istinu, a ne davati lažna obećanja, jer ljudi nisu blesavi – vidjeli smo u predsjedničkoj kampanji kako su prošli na izborima oni koji su pričali nebulozne stvari. Istim principom ćemo se voditi i ovaj put, i ova će kampanja počivati na istini. Nikakva muljanja više ne mogu proći."

Vezane vijesti

Da nije bilo krize, nikada ne bismo uspjeli u Azerbajdžanu

Da nije bilo krize, nikada ne bismo uspjeli u Azerbajdžanu

Davor Bruketa i Nikola Žinić, vlasnici poznate hrvatske reklamne agencije, nedavno su napravili neuobičajen poslovni potez – postali su jedna od… Više

Komentari

registracija
19/7/11

nacionalka22, 19.07.11. 11:39

nakon Josipovića, jogurt kampanja SDP-a. Koji li su ovaj Bruketa i žinić.


registracija
19/7/11

nacionalka22, 19.07.11. 11:43

i da Josipović brine za one kojima je pomoć najpotrebnija? Možete si samo misliti. Ljigava spodoba, kojoj u u cilju samo stvoriti komunističku Hrvatsku.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika