20.07.2011. / 08:23

Autor: Nacional.hr

Studija otkrila - Žene sretnije u vezi ako su mršavije od partnera

Veze u kojima se žene težile manje od svojih muškaraca također su trajale duže jer su se žene osjećale privlačnijim i poželjnijima od svojih partnera

IlustracijaIlustracijaČetverogodišnja studija provedena na Sveučilištu Tennessee je otkrila da su parovi sretniji ako žena ima manji indeks tjelesne mase nego muškarac, prenosi The Telegraph.

U studiji je otkriveno da je su muškarci koji imaju veći indeks tjelesne mase nego njihove partnerice sretniji u vezi, a i žene čiji je indeks tjelesne mase bio manji nego onaj od njihovih partnera bile su sretnije u vezi nego žene koje su imale veći indeks od svojih partnera. Veze u kojima se žene težile manje od svojih muškaraca također su trajale duže jer su se žene osjećale privlačnijim i poželjnijima od svojih partnera.

No, stručnjaci za veze nisu se složili sa rezultatima ove studije, inzistirajući na tome da težina nije ključan faktor na temelju kojeg je muškarcima njihova partnerica privlačna i da sumnjaju da bi muškarci prekinuli vezu sa ženom samo zbog njene težine, jer na to utječe niz drugih faktora.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika