22.07.2011. / 11:29

Autor: Totalsport

Schumacher: Razočaran sam ovom sezonom

Mislim da smo svi očekivali nešto drugačije

Michael Schumacher Michael Schumacher Uoči desete ovosezonske utrke Svjetskog prvenstva Formule 1, Velike nagrade Njemačke na stazi u Nürburgringu, sedmerostruki svjetski prvak Michael Schumacher izrazio je razočaranje dosad učinjenim.

A kako i ne bi, usprkos pompoznim najavama o konkurentnosti s najboljima iz njegove momčadi Mercedesa, Schumacher je u prvih devet utrka skupio tek 28 bodova, te je 10. u ukupnom poretku vozača. U isto doba lani Schumi je na kontu imao šest bodova više i bio je deveti u ukupnom poretku i na press-konferenciji uoči početka slobodnih treninga na domaćoj stazi nije mogao skriti razočaranje.

- Da, razočaran sam, apsolutno. Mislim da smo svi očekivali nešto drugačije. Svi još pamtimo kako smo bili uzbuđeni kada smo došli u Australiju na prvu utrku sezone. Iza nas su tada bila dobra zimska testiranja, ali se nisu prenijela na sezonu - rekao je Schumacher.

- Sada svi znamo razlog i na putu smo da se popravimo, ali kao što sam spomenuo i na početku, to je misija, a ona ne ide uvijek naprijed u pravocrtnoj liniji. To je poput tržišta dionica: prije nego li vrijednost skoči, mora pasti nekoliko puta. Ali vidim dobre znakove napretka - zaključio je Schumi.

Vezane vijesti

Hamilton i Schumacher dominantni na treninzima

Hamilton i Schumacher dominantni na treninzima

Michael Schumacher i Lewis Hamilton su dva pilota koja su dominirala na prva dva slobodna treninga treće utrke Svjetskoga prvenstva u Formuli 1 koja… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika