25.07.2011. / 11:57

Autor: Nacional.hr

Oracle Hrvatska: Besplatna ljetna edukacija za najbolje studente FER-a

Oracle Hrvatska omogućava studentima završnih godina FER-a da se pred sam izlazak na tržište rada upoznaju s vodećim poslovnim tehnologijama i aplikacijama

Duško Vukmanović sa studentimaDuško Vukmanović sa studentimaOracle Hrvatska je i ove godine, tijekom ljetnih praznika, ostao vjeran svojoj dugogodišnjoj tradiciji suradnje s Fakultetom elektronike i računarstva.

Odabranim studentima završnih godina, koji su među najboljim studentima FER-a, omogućeni su besplatni tjedni tečajevi na Oracle Universityju, a u koordinaciji s prof. Skočirom s FER-a.

Višednevnu besplatnu radionicu „Oracle Database 11g: Administration Workshop I" za 20 odabranih polaznika vodila je Morana Kobal Butković (Principal Sales Consultant DB&DBO) - Oracleova stručnjakinja za baze podataka.

Pod vodstvom Duška Vukmanovića (Pricipal Sales Consultant FMW) - Oracleova stručnjaka za aplikacijske servere, dvadesetorici odabranih studenata pružena je višednevna besplatna edukacija na temu „Oracle Wblogic Server 11g: Administration Essentials".

Na ovaj način Oracle Hrvatska omogućava studentima završnih godina FER-a da se pred sam izlazak na tržište rada upoznaju s vodećim poslovnim tehnologijama i aplikacijama, ovom prilikom s Oracleovom bazom podataka i Weblogic aplikacijskim serverom.

Odabranoj skupini uspješnih studenata ova je prilika za usvajanje dodatnih znanja i vještina nesumnjivo osigurala bolje pregovaračke pozicije za vrlo skoru budućnost u kojoj će se suočiti sa svojim prvim poslodavcem.

Oracle Hrvatska u suradnji s vodećim hrvatskim visokoškolskim ustanovama nastavlja brinuti o edukaciji novih stručnjaka prijeko potrebnih ne samo IT industriji već hrvatskom gospodarstvu u cjelini.

Vezane vijesti

Ferovci dobili igračke koje žene obožavaju

Ferovci dobili igračke koje žene obožavaju

Prvi humanoidni roboti stižu u Hrvatsku", tako su mediji najavljivali nedavnu isporuku šest Nao robota francuske tvrtke Aldebaran zagrebačkom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika