26.07.2011. / 06:00

Autor: Dora Juras

Neven Ciganović: Ovo ljeto zavodim tetovažama

Neven Ciganović za Extru pokazao nove tetovaže

Modni stilist ponosno je pokazao svoje nove tetovažeModni stilist ponosno je pokazao svoje nove tetovažeIako je zagazio u 42. godinu života, Neven Ciganović ništa ne prepušta slučaju. Za Extru je pozirao u kupaćim hlačicama i ponosno pokazao svoje preplanulo isklesano tijelo. “U teretanu idem četiri do puta tjedno gdje provedem barem sat i pol i tako cijele godine. Nisam kampanjac, pa se ne bacam na treninge samo prije ljeta, no nisam ni toliko zaluđen teretanom da bih vježbao za vrijeme godišnjeg odmora.

Kad se odmaram, nikakvi fizički napori ne dolaze u obzir”, otkrio nam je Neven koji se vodi za onom starom, “u zdravom tijelu, zdrav duh” , te zamjera svima koji ne misle tako, posebno ako su javne osobe. “Ljeti na Zrću možeš pronaći puno zgodnih frajera sa savršeno utreniranim tjelima, no ako se prošećeš drugim plažama ostaneš zgranut tolikom hrpom mladih muškaraca sa škembama. Mislim da se svijest o redovitom odlasku u teretanu bitno izmjenila, ali nije još to -to. Ja se svaki put šokiram kad vidim neke naše glumce po sapunicama kad se pojave golog torza, a ono zapušteno, dlakavo i salasto.

Ista stvar je i sa pjevačima, mislim da bi svi ljudi iz javnoga života trebali biti nekakav primjer, pa ne shvaćam zašto većina izgleda tako neugledno”, rekao nam je stilist koji osim mišićima, svoje tijelo ukrašava tetovažama. Iako ih ima čak 14, ovo ljeto napravio je još jednu i ne namjerava prestati. “Posljednja tetovaža koju sam napravio su “kissići”, odnosno “poljupci”. Kako provodi ljeto te pomažu li mu nove tetovaže u zavođenju, Neven je otkrio za tiskano izdanje Extre.

Vezane vijesti

Foto: Startao Durex Hot Summer Tour 2011

Foto: Startao Durex Hot Summer Tour 2011

Zrće je postalo prava meka za mlade željne dobre zabave. No, kako bi i u trenucima potpunog prepuštanja ljetnim radostima bili sigurni pobrinuli su… Više

Komentari

registracija
28/2/08

lepiaf, 26.07.11. 09:16

i ja se svaki put sokiram koliko ima intelektualno zapustenih tipove, :)


registracija
8/7/10

Maroje, 28.07.11. 11:03

Fuj....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika