26.07.2011. / 06:00

Autor: Dora Juras

Maja Vučić za Extru: Želim muškarca s kojim mogu dijeliti život

Zagrebačka pjevačica otkriva kakav je muškarac može privući, s kim i kako najradije provodi svoje slobodno vrijeme, kako se snašla u ulozi samohrane majke, danas petogodišnje kćerkice Gite te kome je posvetila novi album “Za tebe”.

Nakon petogodišnje pauze, Maja Vučić objavila je novi singlNakon petogodišnje pauze, Maja Vučić objavila je novi singlIza 34-godišnje Maja Vučić je 15 godina karijere, što s članicama grupe Divas, što samostalne, razvod braka s dubrovačkim umjetnikom Igorom Hajdarhodžićem, te rođenje kćeri Gite. Nakon pet godina stanke, uglavnom posvećene obitelji, humanitarnom radu te svojoj profesiji - psihologiji. Maja Vučić vratila se na glazbenu scenu i to tako što je predstavila najavni singl albuma “Za tebe”, pjesmu “Šah mat”.

“Jesam, konačno sam se vratila. Ja sam napisala glazbu, Andrea Čubrić tekst, Duško Janković je napravio aranžman, dok je Tony Cetinski bio zadužen za produkciju. Album se zove “Za tebe”, sadržavat će deset pjesama, a “Šah mat” je jedna od njih. Iako je danas samohrana majka, muška ruka joj ne nedostaje, no mogućnost da se ponovno zaljubi, pa čak i uda – ne isključuje. “U smislu da treba promijeniti žarulju i nešto zašarafiti, muškarac mi ne nedostaje. Kad malo bolje razmislim i kada sam imala muškarca sam to sama obavljala. Trenutno nemam nikoga, no mislim da me mogu privući muškarci kakvi su me privlačili i do sada, ne postoji neki recept. Znam da me ne mogu privući napuhanci, bahati, socijalno neosjetljivi muškarci. Primjerice ne bih mogla biti s muškarcem koji baca papiriće po podu, pljuje..

Ostatak teksta pročitajte u tiskanom izdanju Extre.

Vezane vijesti

Početak kraja Madonne

Početak kraja Madonne

Pop kraljica Madonna mogla bi izgubiti tu titulu - naime, njezin novi album "MDNA" jako se loše prodaje, točnije, pad prodaje njenog albuma u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika