27.07.2011. / 11:49

Autor: Totalsport

SP u vodenim sportovima: Jovanović najbliža polufinalu

Devetnaest je stotinki sekunde nedostajalo Sanji Jovanović, najboljoj hrvatskoj plivačici, da bi izborila polufinale utrke na 50 metara leđnim načinom

Sanja JovanovićSanja JovanovićTroje hrvatskih plivača nastupilo je u svojim disciplinama u kvalifikacijskim utrkama u srijedu, četvrtog dana plivačkih natjecanja na Svjetskom prvenstvu u vodenim sportovima u Šangaju.

Devetnaest je stotinki sekunde nedostajalo Sanji Jovanović, najboljoj hrvatskoj plivačici, da bi izborila polufinale utrke na 50 metara leđnim načinom. Završila je na kraju 22. na svijetu s vremenom 29.03, 83 stotinke sekunde sporijim od prvoplasirane Ruskinje Anastasije Zujeve.

Nikša Roki zauzeo je 30. mjesto (2:03.89) na 200 metara mješovito. Najbrži je bio Brazilac Thiago Pereira (1:57.82). Ryan Lochte ušao je u polufinale s četvrtim, a Michael Phelps s osmim vremenom.

Mario Todorović s vremenom 50.16 zauzeo je skromno 38. mjesto u disciplini 100 metara slobodno. Najbrži je s dvije pune sekunde boljim vremenom (48.14) bio Francuz William Meynard, dok je svjetski prvak i rekorder iz Rima, Brazilac Cesar Cielo Filho, izborio polufinale s četvrtim rezultatom kvalifikacija.

Vezane vijesti

EP u plivanju: Pavlin i Jovanović u polufinalu

EP u plivanju: Pavlin i Jovanović u polufinalu

Kim Daniela Pavlin i Sanja Jovanović plasirale su se u polufinale svojih kategorija na Europskom plivačkom prvenstvu u Debrecenu u olimpijskim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika