28.07.2011. / 17:12

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: 'Eliminacije, smrti, afera prisluškivanja i podmuklosti svake vrste'

Vjera u Boga, duhovnost i univerzalna svijest nadvaladati će materijalne potrebe barem na kratko vrijeme. Dosta kaosa iz kojega izlaze nevjerojatne energije. Zato se više trebamo oslanjati na intuiciju i snove nego na logiku i svijest

IlustracijaIlustracijaKolovoz 2011 obilježen je jednom nejasnom Neptunovskom atmosferom, a to znači da nema logičnih objašnjenja događaja niti logičnih rješenja. Informacije će biti cijelo vrijeme konfuzne i nedorečene, sa prizvukom trača, nastavcima poput serija i sl. Prijete zagađenja zraka, avionske nesreće vrlo neobičnog karaktera, prijevara povezanih sa državničkim institucijama i humanitarnim organizacijama.

Vjera u Boga, duhovnost i univerzalna svijest nadvaladati će materijalne potrebe barem na kratko vrijeme. Dosta kaosa iz kojega izlaze nevjerojatne energije. Zato se više trebamo oslanjati na intuiciju i snove nego na logiku i svijest. Mjesec će obilježiti veliki požari globalnog karaktera a popratiti će ih aktivnosti vulkana, ali i bujice. U vrijeme punog mjeseca 12-18.08. sva javna okupljanja biti će daleko iznad očekivanja po broju ljudi, a opasnost je i od masovnih stradanja (poglavito mladih ljudi, žena i djece. Sukobi koji započnu 08.08. biti će žestoki i prijete uporabom razornih eksploziva (nuklearni).

Kroz ljubavne i seksualne skandale uvjeriti ćemo se kako obične ljudske slabosti i požuda upravljaju ne samo sa pojedincima već i sa okruženjem u kojem živimo. U Hrvatskoj će borba za utjecaj i to moćnih pojedinaca našega društva (bivših i aktualnih) štetiti ugledu naše države. Biti će eliminacije, smrti, afera prisluškivanja i podmuklosti svake vrste. Na žalost tu su incidenti u turizmu, nesreće sportaša, požari. Loše vijesti za našu državu možemo očekivati 18.08, zatim 28.08 i 31.08. Napeti dani kada se svatko od nas treba na svoj način zaštiti od stresa, napora, nezgoda jesu 03.08 pa 08 i 09.08, potom 10.08. potom 24.08.

Uživajte u ljetu, u druženju, u ljepoti dana, u zvjezdanoj noći u kulturnim događajima i pozitivnim filmovima, te u svemu lijepom što vas okružuje i mami osmijeh na lice.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika