02.08.2011. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Marijana Čvrljak: Korina mi je važnija od života s Nemešom

Pobjednica regionalnog “Big Brothera” ekskluzivno za Extru potvrdila je da se pomirila s Nikolom Nemeševićem Nemešom, ali i istaknula da se sa svojim ljubavnikom još uvijek nije vidjela te da ne planira selidbu u Beograd jer joj je najvažnije biti s kćeri Korinom

Marijana Čvrljak ne odvaja se od kćeri Korine otkako je prije mjesec dana pobijedila u regionalnom Big Brother showuMarijana Čvrljak ne odvaja se od kćeri Korine otkako je prije mjesec dana pobijedila u regionalnom Big Brother showuČini se da Nikola Nemešević, najveći zavodnik Big Brother kuće, ipak nije mogao zatomiti svoje osjećaje prema atraktivnoj Marijani Čvrljak. Mjesec dana nakon završetka regionalnog showa u kojem su se upoznali i zaljubili, a na kraju i na dramatičan način prekinuli svoju zabranjenu vezu, 23-godišnji operni pjevač iz Beograda i pet godina starija kućanica iz Šibenika ponovno su zajedno.

“Istina je, Nemeš i ja smo skupa. Ne znam kakavi su nam planovi za budućnost, trenutačno mi je najvažnija moja kćerkica Korina s kojom provodim sve svoje vrijeme”, ekskluzivno za Extru potvrdila je Marijana Čvrljak koja se pričom o pomirenju ponovno našla u središtu pažnje. Iako su se mediji raspisali da je Marijana zbog pomirenja otputovala u Beograd, ona je to demantirala, što potvrđuju i fotografije snimljene protekle subote u Kninu, u šetnji s kćerkicom Korinom.

“Napisi da sam otišla u Beograd su netočni i to mi može štetiti pri rastavi jer može stvoriti pogrešnu sliku o meni kao majci”, ističe Marijana. Prije nego što se odluči na zajednički život s Nemešom, Marijanu, naime, očekuje razvod od supruga, pomorca Ivana Čvrljka s kojim je zbog kćerkice Korine ostala u korektnim odnosima. "Kako se Ivan ovih dana vratio s broda, Korina je otputovala k njemu u Šibenik gdje će provesti idućih tjedan dana", potvrdila nam je Ivanova sestra Dragana Čvrljak.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju tjednika Extra.

Vezane vijesti

Nema leba od demantovanja

Nema leba od demantovanja

"Nemeš seli u Zagreb", "Marijana kupuje stan u Beogradu", "Nemeš i Marijana planiraju zajednički život", "Nemeš zbog Marijane prekinuo sve odnose s… Više

Komentari

registracija
7/1/11

djani, 02.08.11. 15:08

vidi se koliko ti je važna luđakinjo


registracija
2/8/11

karaula, 02.08.11. 22:52

Djani jel bi ti otreso ovo?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika