Objavljeno u Nacionalu br. 820, 2011-08-02

Autor: Dean Sinovčić

Elitna prostitucija: Grad Zagreb platio 100 tisuća za uređenje Perunovićeva salona za masažu

Djelatnicima ZŠS-a bilo je sumnjivo što su te djevojke zaposlene bez natječaja, isticale su se skupom odjećom, a još veće čuđenje izazvala su njihova česta poslovna putovanja.

Nebojša Perunović na suđenju za podvođenjeNebojša Perunović na suđenju za podvođenjeOtkrivene su nove pojedinosti o poslovanju Nebojše Perunovića Panče, osumnjičenog za organiziranje elitne prostitucije. Naime, otkriveno je da je Perunović prostor u kojem se nalazi njegov salon za masažu u sklopu Doma sportova dobio prije nešto više od četiri godine, u vrijeme kada je Josip Čorak bio direktor podružnice Holdinga za upravljanje sportskim objektima, a njegov zamjenik bio je Zdenko Antunović. Čorak je te informacije potvrdio medijima, rekavši da je na njega bio vršen pritisak iz gradskih vlasti da prostor dodijeli Panči. Jedini problem navodno je bio taj što je podrumski prostor, u kojem su bili sauna i masaža, bio u najmu, a najmoprimac je bio uredan platiša. Antunović je vrlo brzo uvjerio tadašnjeg zakupca da izađe iz tog prostora te je ovaj dobio zamjenski, manje aktraktivan prostor. Time su se stvorili uvjeti za ulazak Perunovića u taj prostor, s time da je prvo trebalo održati javni natječaj nakon kojeg bi se odabrao novi zakupac.

Javni natječaj nije održan i Perunović je ušao u prostor u Domu sportova gdje je otvorio Salon za masažu. Ubrzo nakon toga direktorica podružnice Holdinga za upravljanje sportskim objektima postaje Gordana Pokrajčić, a kako Perunović nije plaćao najam, očekivalo se od nje da naplati dugove. Umjesto toga odobreno je da se novcem iz gradskog proračuna uredi prostor njegova salona za masažu, a iznos je prelazio 100 tisuća kuna. Gordana Pokrajčić ujedno je članica Upravnog odbora Zagrebačkog športskog saveza, a već je objavljeno u medijima da je jedna od djevojaka osumnjičenih u aferi elitne prostitucije bila zaposlena upravo u ZŠS-u. Prema nekim izvorima iz ZŠS-a, zaposlene su dvije djevojke, a prema nekim čak četiri. Djelatnicima ZŠS-a bilo je sumnjivo što su te djevojke zaposlene bez natječaja, isticale su se skupom odjećom, a još veće čuđenje izazvala su njihova česta poslovna putovanja.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 02.08.11. 13:23

Podrazumjeva se da Bandić ,kao ni ostali u Gradu Zagrebu-odgovorni,nisu znali za šta će koristiti namjenske salone .Nitko ništa nezna i Hrvatska ide dalje puna neznanja.Ako ćemo se lagati !


registracija
7/1/11

djani, 02.08.11. 17:51

Došli hercegovci pa za masaže naučili da to treba biti kako treba

fuj


registracija
20/7/11

PimPeck, 03.08.11. 08:39

Kakva elita takva prostitucija.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika