02.08.2011. / 13:07

Autor: Hina

DiCaprio, Depp najbolje plaćeni glumci

Leonardo DiCaprio i Johnny Depp, glumci koji su se proslavili uspješnicama jednako koliko i neovisnom produkcijom, na vrhu su popisa najbolje plaćenih holivudskih glumaca, objavio je Forbes.com.

Johnny DeppJohnny DeppLeonardo DiCaprio i Johnny Depp, glumci koji su se proslavili uspješnicama jednako koliko i neovisnom produkcijom, na vrhu su popisa najbolje plaćenih holivudskih glumaca, objavio je Forbes.com.

"Karijere u Hollywoodu grade se na pametnom (ne uvijek i očitom) izboru", piše Forbes u ponedjeljak u godišnjem pregledu najbolje plaćenih filmskih zvijezda.

Najbolji dokaz za to su DiCaprio i Depp, koji su zaradili 77 milijuna, odnosno 50 milijuna dolara, dodaje Forbes.

Na trećem je mjestu Adam Sandler s 40 milijuna dolara, a slijede ga Will Smith i Tom Hanks s 36 i 35 milijuna dolara.

DiCaprio, koji je na prvo mjesto skočio s petog mjesta, lani se proslavio hitovima "Shutter Island" te "Inception".

U novome filmu igrat će J. Edgara Hoovera, koji je gotovo pola stoljeća bio strah i trepet kao čelni čovjek FBI-ja, ali i naslovnu ulogu u "Velikom Gatsbyju."

Depp, lani najbolje plaćeni glumac, nastavlja puniti kinoblagajne ulogom Jacka Sparrowa u popularnoj nizanki "Pirati s Kariba".

Vezane vijesti

Vodič kroz sazrijevanje jednog genija

Vodič kroz sazrijevanje jednog genija

S obzirom da je premijera odgađana dvije godine i da se nikad nije pojavio u festivalskim krugovima, "The Rum Diary" otprve nije slutio na dobro te… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika