02.08.2011. / 18:24

Autor: Hina

Hokej: Kristan na led u rujnu

Prvi vratar zagrebačkoga Medveščaka Robert Kristan vratit će se treninzima potkraj kolovoza, a branit će već u rujnu, priopćila je uprava Medveščaka nakon novinskih natpisa da je karijera slovenskog vratara završena.

Robert Kristan(Foto:Igor Šoban)Robert Kristan(Foto:Igor Šoban)Prvi vratar zagrebačkoga Medveščaka Robert Kristan vratit će se treninzima potkraj kolovoza, a branit će već u rujnu, priopćila je uprava Medveščaka nakon novinskih natpisa da je karijera slovenskog vratara završena.

Kristan je početkom ljeta podvrgnut rutinskoj operaciji koljena nakon koje je došlo do komplikacija, te je učinjena još jedna operacija. Operativni zahvat je uspio, a igrač se trenutno nalazi na kućnoj njezi u procesu rehabilitacije i terapije, stoji u priopćenju.

Mišljenjem liječničkog tima sigurno je kako će Kristan propustiti pripremne treninge i pripremne utakmice momčadi Medveščaka, dok se njegov prvi povratak na led, u vidu treninga, očekuje krajem kolovoza ove godine. Naime, nakon operativnog zahvata i tijekom oporavka mišići noge izgubili su snagu, a sam oporavak trenutno nije u cijelosti predvidljiv ,stoga se ovaj ritam oporavka i povratka u igru isključivo smatra okvirnim datumom koji je podložan promjenama. Nakon oporavka i rehabilitacije Kristan će prvo početi s individualnim, a zatim i timskim pripremama, a prvo pojavljivanje u utakmicama očekuje se sredinom, odnosno koncem rujna.

Dok je Kristan na oporavku, zamijeniti će ga novo vratarsko pojačanje Medveščaka - Micahel Ouzas koji se ovih dana pridružio momčadi, dok je na posudbi i Slovenac Aleš Sila.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika