03.08.2011. / 16:21

Autor: Totalsport

Ponajbolja rukometašica svijeta sa svojom djevojkom čeka dijete

Hammerseng je bek Larvika i norveške reprezentacije, u kojoj je upisala 167 nastupa i 631 gol

Gro Hammerseng (Wikipedia)Gro Hammerseng (Wikipedia)Norvežanka Gro Hammerseng, jedna od najboljih rukometašica svijeta koja nikada nije skrivala svoju sklonost prema ženama, objavila je da će u veljači iduće godine postati majka.

Hammerseng je bek Larvika i norveške reprezentacije, u kojoj je upisala 167 nastupa i 631 gol. Zapravo je riječ o liderici jedne fantastične generacije norveške ženske reprezentacije. Hammerseng je s reprezentacijom osvojila olimpijsko zlato u Pekingu, tri zlata i jedno srebro na europskim prvenstvima, te dva srebra na svjetskim prvenstvima.

Bila je pet godina u intimnoj vezi s klupskom i reprezentativnom suigračicom Katjom Nyberg, naturaliziranom Norvežankom koja je rođena u Stockholmu, a odrasla je u Finskoj.

Njih dvije su u kolovozu prošle godine prekinule svoju ljubavnu vezu, ali su nastavile suradnju na parketu.

Hammerseng, koja je 2007. godine bila odabrana za najbolju rukometašicu svijeta u izboru Međunarodne rukometne federacije (ITF) i čitatelja World Handball magazina, nakon prekida veze s Nyberg je opet ljubavnu sreću pronašla u jednoj rukometašici, Anji Edin.

- Jedva čekamo da postanemo roditelji. Nastojat ću ipak održati formu i vratiti se rukometu što je prije moguće - rekla je Hammerseng, koja će propustiti Svjetsko prvenstvo u Brazilu u prosincu.

Ljubitelji ženskog rukometa još ne mogu znati hoće li 31-godišnja Norvežanka zaigrati na Olimpijskim igrama u Londonu sljedeće godine.

Vezane vijesti

Poraz Francuza i Slovenaca

Poraz Francuza i Slovenaca

Aktualni olimpijski, svjetski i europski prvaci, rukometaši Francuske, porazom su otvorili nastup na Europskom prvenstvu u Srbiji. U dvoboju prvog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika