04.08.2011. / 14:31

Autor: Totalsport

Eurobasket 2011: Britanac Deng riješio osiguranje, hoće li i Gordon?

- Igranje za Veliku Britaniju je vrlo bitno za mene, stoga mi je drago da smo uspjeli riješiti ovu situaciju

Luol DengLuol DengBritanski košarkaš na privremenom radu u najjačoj ligi svijeta NBA-u, Luol Deng, dobio je zeleno svjetlo za nastup na Europskom prvenstvu ovog ljeta nakon što je riješio pitanje osiguranja.

Deng, inače košarkaš Chicago Bullsa, je objavio na svojoj službenoj stranici da su sve prepreke riješene i da se konačno može u potpunosti posvetiti pripremama za nastup na Eurobasketu ovog ljeta u Litvi.

- Igranje za Veliku Britaniju je vrlo bitno za mene, stoga mi je drago da smo uspjeli riješiti ovu situaciju. Bio je to dugačak i naporan proces, ali u konačnici odličan rezultat timskog rada - napisao je Deng.

- Uzbuđeni smo što će nam moći pomoći ove godine na Europskom prvenstvu - rekao je direktor košarkaške reprezentacije Velike Britanije.

Nakon što su uspješno apsolvirali Dengovo osiguranje, Britanci se nadaju da će isto moći napraviti i s igračem Detroit Pistonsa, Benom Gordonom. Iako se u Litvi vade vize za Olimpijske igre iduće godine, VB ne mora brinuti za taj dio jer su oni kao domaćin direktno upali u turnir.

Vezane vijesti

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Uživajte u sekundu dužem vikendu

Svijet će dobiti zasluženi produženi vikend no nemojte raditi velike planove jer će odmor trajati samo sekundu duže. Takozvana "prijestupna sekunda"… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika