08.08.2011. / 11:20

Autor: Nacional.hr

Croatia Top 100 - Prva turistička aplikacija za Android na čak 15 jezika

Od danas, više od stotinu milijuna korisnika Android mobitela i tableta diljem svijeta, na čak 15 različitih jezika, može uživati u pažljivo biranom pregledu stotinu najimpresivnijih znamenitosti iz Hrvatske...

Aplikacija je dostupna na Android MarketuAplikacija je dostupna na Android MarketuIzdavačka kuća Obvius iz Zagreba objavila je danas izdavanje jedinstvene besplatne aplikacije "Croatia Top 100" za vodeću svjetsku mobilnu platformu - Android smartphone, Android tablete, Android Netbooks i Google TV.

Aplikacija "Croatia Top 100" dostupna je od danas za download putem Google Android Marketa (market.android.com).

Croatia Top 100 aplikacije, u ovom je trenutku, jedina turistička aplikacija na svijetu za Android uređaje kao i za smartphone i tablet uređaje u cijelosti, koja je korisnicima dostupna na čak 15 jezika: engleskom, njemačkom, španjolskom, francuskom, talijanskom, ruskom, kineskom, japanskom, arapskom, poljskom, češkom, mađarskom, slovenskom, srpskom, hrvatskom.

Korisnici mogu otkriti najbolje što nudi Hrvatska kroz kratak i jezgrovit tekstualni opis, fotografiju odnosno fotografije, točnu lokaciju mjesta (GPS), rutu kako od trenutne pozicije doći do opisane lokacije, linkove na više sadržaja o opisanom mjestu na drugim lokacijama na internetu i drugo.

"Izdavanjem Croatia Top 100 aplikacije u ovo vrijeme - u špici turističke sezone, htjeli smo inozemnim i domaćim turistima koji upravo sada ljetuju u našoj zemlji skrenuti pažnju na ono što je doista najvrednije u Hrvatskoj. Potaknuti ih time na aktivniji odmor - na turističke izlete u okolici, odlaske u restorane i sl. Istovremeno, nadamo se da će i dostupnost ove aplikacije među 100 milijuna Android korisnika diljem svijeta, biti i naš mali doprinos što boljoj turističkoj posezoni u Hrvatskoj tijekom kasnog ljeta i rane jeseni 2011." istaknuo je Robert Slavečki, idejni pokretač Croatia Top 100 aplikacije.

Poznati ali i medijski neeksponirani dijamanti

U listi Top 100 najboljeg iz Hrvatske, nalaze se diljem svijeta poznati hrvatski biseri kao što su to primjerice Dubrovnik ili Plitvička jezera. Međutim, Croatia Top 100 otkriva i neke još u potpunosti neotkrivene značajke Hrvatske - skrivene plaže iz snova, jela tisućljetne hrvatske kuhinje i posebnosti od kojih zastaje dah, koje do sada nisu otkrili niti dobro informirani turistički novinari, a za koje znaju samo istinski lokalni znalci.

Aplikacija Croatia Top 100 je u potpunosti besplatna za sve korisnike Android uređaja.

Vezane vijesti

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

14% više novozaposlenih u turizmu u odnosu na 2011.

Prema podatcima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje od siječnja do svibnja ove godine broj novozaposlenih u turističkim djelatnostima činio je udio od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika