08.08.2011. / 16:23

Autor: Nacional.hr

Desničari u talijanskom gradiću Cittadelli zabranili prodaju kebaba

Kebabi nisu prikladni za naš povijesni centar, zbog načina na koji se jedu i kako smrde", izjavio je gradonačelnik Massimo Bitonci, član Sjeverne lige

Rezanje kebaba (Wikipedia)Rezanje kebaba (Wikipedia)Desničari na vlasti u talijanskom gradu Cittadelli su zabranili prodaju 'smrdljive i netradicionalne' hrane.

"Ta hrana zasigurno nije dio naše tradicije i identiteta. Kebabi nisu prikladni za naš povijesni centar, zbog načina na koji se jedu i kako smrde", izjavio je gradonačelnik Massimo Bitonci, član Sjeverne lige, nakon što su gradske vlasti izglasale zakon koji zabranjuje izdavanje dozvola za prodaju kebaba.

Iz Imigracijskog saveza u pokrajini Veneto odmah su reagirali na odluku. "Zabraniti prodaju kebaba u Cittadelli jednako je zabrani pizze u Parizu ili New Yorku. Veneto se mijenja i u njemu sad živi 600.000 imigranata. Cittadella kao glavni grad pokrajine mora biti pametnija i ljudima ne braniti stvari koje vole", kazao je Abdallah Khezraji.

Vezane vijesti

"Panenka" je slomila Engleze

"Panenka" je slomila Engleze

"Dirigent" talijanske nogometne reprezentacije Andrea Pirlo smatra da je način na koji je izveo jedanaesterac u četvrtfinalu Europskog nogometnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika