09.08.2011. / 13:30

Autor: Hina

Schwarzenegger kažnjen zbog pušenja u zračnim lukama

Bivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger dobio je dvije kazne u iznosu od po 200 eura jer je pušio cigare u dijelu za nepušače u dvjema austrijskim zračnim lukama kada je u lipnju posjetio svoje rodno mjesto, piše u utorak Krone Zeitung.

Arnold SchwarzeneggerArnold SchwarzeneggerBivši guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger dobio je dvije kazne u iznosu od po 200 eura jer je pušio cigare u dijelu za nepušače u dvjema austrijskim zračnim lukama kada je u lipnju posjetio svoje rodno mjesto, piše u utorak Krone Zeitung.

Kako piše najtiražniji austrijski list, Schwarzenegger se oglušio o zabrane u zračnim lukama u Grazu i u Salzburgu.

Bivši glumac koji je potom ušao u politiku možda nikada neće morati platiti spomenutu svotu s obzirom na činjenicu da Austrija i SAD nemaju sporazum o suradnji kada je riječ o ovakvoj vrsti prekršaja.

No Krone Zeitung piše kako vlasti u Grazu zbog toga ne očajavaju. Kaznu su proslijedile američkom veleposlanstvu u Beču uz napomenu da se ona uruči njihovome slavnom sunarodnjaku.

Vezane vijesti

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman kažnjen je sa 104 sati društveno korisnog rada zbog neplaćanja alimentacije, objavio je sud Orange Countyja.… Više

Komentari

registracija
9/8/11

daxon, 09.08.11. 23:42

Ljudi,pocela je Guca.Dodjite u Srbiju da se malo proveselite uz trubu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika