11.08.2011. / 11:18

Autor: Totalsport

Ewing: Nadam se povratku u Garden, ali kao trener

Nadam se da će vrlo brzo doći taj dan, ja živim u blizini Gardena, smatram se dijelom ove momčadi, vjerujem u povratak i to na klupi Knicksa - izjavio je legendarni centar

Patrick Ewing (Wikipedia)Patrick Ewing (Wikipedia)Legendarni centar NBA momčadi New York Knicksa i član originalnog "dream teama" s OI u Barceloni 1992. želi priliku na klupi bivše momčadi.

Patrick Ewing je u razgovoru za novinara ESPN-a usporedio momčad New Yorka za koju je on nastupao, te sadašnju momčad iz Madison Square Gardena.

- Ja nikada neću reći ništa ružno protiv bivših suigrača s kojima sam igrao u Knicksima, sve su to bili vrhunski košarkaši, međutim moram reći da nisam imao priliku igrati s kvalitetnim pojedincima poput Amarea Stoudemirea i Carmela Anthonyja. Mi smo učinili koliko smo mogli za grad i navijače, ali nismo imali sreće da učinimo nešto veliko - smatra Ewing.

Na novinarsko pitanje vidi li se uskoro ponovno blizu momčadi, Ewing je bez razmišljanja odgovorio:

- Nadam se da će vrlo brzo doći taj dan, ja živim u blizini Gardena, smatram se dijelom ove momčadi, vjerujem u povratak i to na klupi Knicksa - izjavio je legendarni centar.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika