12.08.2011. / 15:13

Autor: Martina Čizmić

Sud zabranio prodaju Mitrovićeve jahte: Potvrdili su se moji navodi o arogantnim carinicima

Veoma sam zadovoljan što su se potvrdili moji navodi o kršenju zakona i proceduralnih normi od strane bahatih, arogantnih carinskih organa Republike Hrvatske, izjavio je Mitrović

Željko MitrovićŽeljko MitrovićSud u Dubrovniku prihvatio je žalbu srbijanskog poduzetnika Željka Mitrovića i donio odluku o zabrani prodaje njegove jahte "El Bosco V".

Podsjetimo, Mitrovićevu jahtu zaplijenila je Carinska uprava navodeći kako je Mitrović prekršio hrvatske zakone.

"Moram iskazati veliko zadovoljstvo donošenjem privremene mjere u kojoj se obustavlja prodaja mog broda, donesene na dubrovačkom sudu, a na temelju dokumentacije koju smo podnijeli o kršenju zakona i procedure u ovom postupku", napisao je u izjavi Mitrović.

"Kao što sam više puta rekao, a sad mogu potvrditi svoje uvjerenje, da su sud i pravosuđe iznad svake političke igre koji svoju nezavisnost iskazuju ne sagledavajući boju kože, vjeru ili naciju. Također sam veoma zadovoljan što su se potvrdili moji navodi o kršenju zakona i proceduralnih normi od strane bahatih, arogantnih carinskih organa Republike Hrvatske", stoji u Mitrovićevoj izjavi.

Vezane vijesti

Beyonce i Jay-Z uživaju na odmoru

Beyonce i Jay-Z uživaju na odmoru

Tri mjeseca nakon što su postali roditelji, r'n'b pjevačica Beyonce Knowles i njezin suprug, reper Jay-Z otputovali su na odmor gdje se 30-godišnja… Više

Komentari

registracija
3/12/10

Yoda, 12.08.11. 19:11

Po svemu što si učinio do sada, ispada da si ti bahat i arogantan, umjesto carinskih organa Republike Hrvatske...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika