16.08.2011. / 07:00

Autor: Bojana Križić

Nina Badrić: Još uvijek od mame tražim ljubavne savjete

Singlom "Mama" zagrebačka pjevačica najavila novi album koji izlazi u listopadu: za Extru govori o odnosu s majkom Milom kojoj je kao tinejdžerica trčala po savjet i utjehu, a i danas s njom ima blizak odnos; Nina nam je priznala kako i sama jedva čeka postati majka i kako je za majčinstvo "rođena spremna"

Povodom izlaska novog singla "Mama" pjevačica za Extru govori koliko je bliska sa svojom mamom MilomPovodom izlaska novog singla "Mama" pjevačica za Extru govori koliko je bliska sa svojom mamom MilomPrije nekoliko mjeseci pjesmom “Moje oči pune ljubavi” Nina Badrić najavila je svoj novi album koji bi se na policama CD shopova trebao naći 1. listopada, a sada ga predstavlja i singlom “Mama”. “Pjesmu sam napisala u dvije minute, kao i većinu pjesama do sada. S Davidom Vurdeljom Baby Dooksom i Darkom Juranovićem D'Knockom, veže me dugogodišnje prijateljstvo, imamo slične glazbene uzore i lako se razumijemo pa pjesma ima dobru vibru i opipljivu pozitivnu energiju”, kaže 39-godišnja pjevačica.

A o svojoj majci Mili pjevačica priča s velikom nježnošću: “Samo je jedna mama, nema joj zamjene niti zaborava. Jedino njoj ništa ne mogu odglumiti”. Mama joj je bila posebno velika podrška u prediodu kada je bila razdvojena od supruga Bernarda Krasnića, a prisjetila se i trenutaka kada joj je kao tinejdžerica trčala po ljubavne savjete - “Stih iz pjesme "Takvi kao ti” koji glasi "Čuvaj se, Nina, mangupa" savjet je koji sam dobila od mame. Ah, te mame... sve znaju!", smije se Nina.

A kad će i sama postati mama, za Ninu je slatko iščekivanje. “Neke su žene spremne, nekima se trudnoća dogodi, a neke to ne žele", rekla je pjevačica koja je, kaže, rođena spremna. Sada si priželjkuje samo zdravlje i dovoljno vremena da ostvari svoje snove. “Uvijek sa bila hrabra, a sreća prati hrabre. Nadam se da će me sreća nastaviti pratiti kao i do sad.”

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju EXTRE!

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 16.08.11. 11:14

Nazdravlje!


registracija
15/11/06

rimaz, 17.08.11. 14:12

Žena od 40 ? Svašta !?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika