15.08.2011. / 20:05

Autor: Totalsport

Durant o igranju preko bare odlučuje 1. listopada

Duranta se nedavno povezivalo s turskom ligom, a u posljednje vrijeme sve se češće spominje i Rusija

Kevin DurantKevin DurantJedan od najboljih košarkaša današnjice, zvijezda Oklahoma City Thundera, Kevin Durant izjavio je da će o igranju u nekoj drugoj zemlji za vrijeme trajanja "lockouta" u NBA ligi odlučiti 1. dana mjeseca listopada.

- Moj agent trenutno vodi pregovore, ali trenutno ne znam ništa. Zasad treniram, naporno radim i čekam rasplet situacije u NBA-u – rekao je Durant za Washington Post.

- Mislim da će početkom listopada sve biti puno jasnije što se sezone u Americi tiče tako da ću dotad ostaviti sve opcije otvorene – zaključio je "durantula".

Duranta se nedavno povezivalo s turskom ligom, a u posljednje vrijeme sve se češće spominje i Rusija u kojoj bi se sigurno našao neki bogataš koji bi bio spreman platiti veliku svotu novca za nekoliko mjeseci rapsodije u svom klubu. Jedna od opcija mogla bi biti i Španjolska u koju će se najvjerojatnije vratiti Durantov dobar prijatelj iz Oklahome, Španjolac Serge Ibaka. Međutim, velika cijena osiguranja i plaća koju bi Amerikanac zahtijevao mogli bi predstavljati veliki problem.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika