16.08.2011. / 11:46

Autor: Totalsport

Ty Lawson iz Denvera u Žalgiris

Blizu povratka u Žalgiris je i kapetan hrvatske reprezentacije Marko Popović, ali njegov dolazak litavski klub još uvijek nije službeno potvrdio

Ty Lawson (Wikipedia)Ty Lawson (Wikipedia)Ty Lawson (23), američki razigravač Denver Nuggetsa, potpisao je ugovor s litavskim Žalgirisom do završetka "lockouta" u NBA ligi.

Klub iz Kaunasa dobio je na taj način veliko pojačanje uoči početka sezone u Euroligi u kojoj će momčad Iliasa Zourosa igrati u skupini B u kojoj se nalazi i hrvatski prvak Zagreb. Blizu povratka u Žalgiris je i kapetan hrvatske reprezentacije Marko Popović, ali njegov dolazak litavski klub još uvijek nije službeno potvrdio.

Lawsona je 2009. na draftu kao ukupno 18. izbor uzela Minnesota, ali ga je odmah proslijedila u Denver. U dvije sezone u dresu Nuggetsa odigrao je 145 utakmica u regularnom dijelu i ostvario prosjek od 10.2 poena, četiri asistencije i 2.3 skoka.

Vezane vijesti

Sjajni Popović odveo Žalgiris do 14. naslova

Sjajni Popović odveo Žalgiris do 14. naslova

Košarkaši Žalgirisa 14. su put osvojili naslov litvanskog prvaka. I u trećoj su utakmici finalne serije pobijedili Lietuvos Rytas, u nedjelju su pred… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika