16.08.2011. / 12:26

Autor: Totalsport

Jeremy Pargo napustio Maccabi

Potez je tim čudniji kad se uzme u obzir da se 25-godišnji razigravač odlučio vratiti u SAD i tamo čekati završetak "lockouta" u NBA ligi i eventualnu ponudu neke od momčadi

Jeremy Pargo (desno) - WikipediaJeremy Pargo (desno) - WikipediaNa neobičan se potez odlučio američki košarkaš Jeremy Pargo. Iako je u svibnju potpisao novi dvogodišnji ugovor s Maccabijem, u ponedjeljak je obavijestio klub iz Tel Aviva da se nema namjeru vraćati u Izrael.

Potez je tim čudniji kad se uzme u obzir da se 25-godišnji razigravač odlučio vratiti u SAD i tamo čekati završetak "lockouta" u NBA ligi i eventualnu ponudu neke od momčadi. Dok veliki broj igrača iz najjače svjetske lige traži angažman u Europi za vrijeme obustave rada, Pargo se odlučio za potpuno suprotnu taktiku.

Brat Chicagova košarkaša Jannera prije godinu dana je došao u Maccabi iz Hapoela Gilboa Galila. Izabran je u drugu momčad Eurolige prošle sezone.

Vezane vijesti

Raul: Mogu samo reći ovo, odlazim iz Europe

Raul: Mogu samo reći ovo, odlazim iz Europe

U četvrtak su Schalke i njegov španjolski 34-godišnji nogometaš Raul obznanili da prekidaju suradnju na kraju aktualne sezone, u kojoj se klub iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika