17.08.2011. / 11:46

Autor: Totalsport

Peković opet u Partizanu

Formalno je nositelj igre crnogorske reprezentacije potpisao jednogodišnji ugovor, no ostat će u Beogradu do okončanja pregovora sindikata košarkaša i udruženja vlasnika NBA klubova oko kolektivnog ugovora

Nikola Peković (Wikipedia)Nikola Peković (Wikipedia)Košarkaški klub Partizan iz Beograda, aktualni srbijanski prvak, objavio je službeno da je potpisao ugovor sa svojim bivšim centrom, 25-godišnjim Crnogorcem Nikolom Pekovićem.

Formalno je nositelj igre crnogorske reprezentacije potpisao jednogodišnji ugovor, no ostat će u Beogradu do okončanja pregovora sindikata košarkaša i udruženja vlasnika NBA klubova oko kolektivnog ugovora. Izostanak sporazuma između dviju strana doveo je do štrajka (lockout), zbog čega će sezona u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu neminovno kasniti.

U redove beogradske momčadi Peković se vraća nakon tri godine. Otišavši iz Partizana 2008. dvije je sezone proveo u Panathinaikosu, dok je prošlu sezonu odradio kao novak u NBA ligi.

Igrajući za Minnesota Timberwolvese, najlošiju momčad lige nakon osnovnog dijela natjecanja, ostvario je prosjeke od 5.5 koševa, tri skoka i 13.6 minuta u 65 utakmica u kojima je nastupio.

Vezane vijesti

ABA liga: Cedevita poražena od Partizana

ABA liga: Cedevita poražena od Partizana

U derbiju 25. kola ABA lige košarkaši Cedevite poraženi su na gostovanju kod Partizana u Beogradu 67-63. Bio je to dvoboj drugoplasirane (Cedevita) i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika