18.08.2011. / 19:31

Autor: Nacional.hr

Samsung Galaxy Tab 10.1 od danas dostupan i u Hrvatskoj

Uređaj ima zaslon osjetljiv na dodir veličine 10,1 inča s WXGA rezolucijom 1280 x 800 koja donosi žive boje i kristalnu jasnoću. Zaslon se nalazi unutar tankog okvira koji dodatno povećava širinu kuta gledanja

Samsung Galaxy Tab 10.1Samsung Galaxy Tab 10.1Samsung Electronics priopćio je kako je Samsung Galaxy Tab 10.1, najtanji tablet na svijetu, od danas dostupan na hrvatskom tržištu u ekskluzivnoj ponudi Vipneta. Samsung Galaxy Tab 10.1 dostupan je već od 1.499,00 kuna uz Vip mobilni Internet tarife s uključenom aplikacijom eKnjižara powered by Tookbook.

Samsung Galaxy Tab 10.1 pokreće operativni sustav Android 3.1 (Honeycomb) koji omogućava brži i jednostavniji prijelaz iz aplikacije u aplikaciju, intuitivniju navigaciju iz i prema glavnom zaslonu te širu podršku USB dodataka.

Debljine od svega 8,6 mm Galaxy Tab 10.1 je najtanji tablet na svijetu. Također uređaj se može podičiti i nevjerojatno malom težinom od 570 grama (WiFi verzija uređaja) te 575 grama (3G verzija uređaja), što osigurava nevjerojatno prenosivost uređaja te udobnost prilikom rukovanja.

Uređaj ima zaslon osjetljiv na dodir veličine 10,1 inča s WXGA rezolucijom 1280 x 800 koja donosi žive boje i kristalnu jasnoću. Zaslon se nalazi unutar tankog okvira koji dodatno povećava širinu kuta gledanja.

„Galaxy Tab 10.1 je nevjerojatna primjer kontinuirane inovativnosti Samsunga te ukazuje na našu predanost dizajniranju proizvoda najviših standarda koji odgovaraju potrebama naših korisnika," izjavio je Belizar Zečić, Voditelj odijela telekomunikacija tvrtke Samsung Electronics za Hrvatsku i BiH. „Kombinirali smo naše inovacije na području dizajna i zaslona s intuitivnim korisničkim iskustvima, stvarajući novu klasu proizvoda koji će predvoditi tržište tableta."

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika