19.08.2011. / 12:42

Autor: Totalsport

Unatoč 'lockoutu' objavljen raspored predsezone NBA lige

No, raspored je objavljen, a predsezona bi trebala početi 9. listopada utakmicom između Orlanda i Memphisa

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPrema posljednjim informacijama NBA je u ozbiljnom "lockoutu", te čak prijeti otkazivanje cijele sezone. Međutim, raspored utakmica predsezone objavljen je na službenoj stranici najjače košarkaške lige svijeta.

Za sve zaljubljenike u NBA košarku ovo je jako dobra vijest, ali realno gledajući izgledi da se predsezona odigrati su vrlo mali, baš kao i izgledi da sezona počne na vrijeme. Reklo bi se da vodstvo NBA lige provocira istinske navijače i fanove najjače košarkaške lige svijeta. No, raspored je objavljen, a predsezona bi trebala početi 9. listopada utakmicom između Orlanda i Memphisa. Iste večeri mladi španjolski playmaker Ricky Rubio trebao bi debitirati za Minnesotu protiv Detroita, a dva dana kasnije Dallas bi trebao igrati prvu utakmicu od osvajanja prvog NBA naslova prošle sezone.

Bilo kako bilo raspored je objavljen, ali dogovor između igrača i lige nije ni na vidiku. Međutim, kako sada stvari stoje, neke od najboljih igrača NBA lige ljubitelji košarke bi vidjeti u Europi odnosno nekim najbogatijim klubovima poput CSKA ili Beşiktaşa koji je već doveo Derona Williamsa iz New Jersey Netsa.

Vezane vijesti

NBA: Senzacionalna večer Ronda i Williamsa

NBA: Senzacionalna večer Ronda i Williamsa

Nedjeljna večer u NBA ligi donijela je pobjedu Kobea Bryanta protiv LeBrona Jamesa, te senzacionalne učinke Rajona Ronda i Derona Williamsa. Ovaj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika