19.08.2011. / 14:10

Autor: Totalsport

Masovna tučnjava momčadi Sveučilišta Georgetown i kineskih Bayi Rocketsa

Iskreno žalimo što je došlo do ovakve situacije - rekao je trener Georgetowna John Thompson

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMasovna tučnjava izbila je u četvrtak na prijateljskoj košarkaškoj utakmici između Sveučilišta Georgetown i kineskih Bayi Rocketsa odigranoj u Pekingu.

Do incidenta je došlo nekih devet i pol minuta prije kraja posljednje četvrtine pri izjednačenom rezultatu 64-64. Šakački udarci poletjeli su na sve strane, kao i stolci i bočice. U sukob su se uključile i klupe obje momčadi, pa je tako uskoro parket bio pun ratoborne rulje. Nakon incidenta utakmica se nije nastavila, a zanimljivo je kako joj je nazočio i američki potpredsjednik Joe Biden.

- Večeras su dvije sjajne momčadi igrale vrlo kompetitivnu utakmicu koja je nažalost završila usijanom borbom na kraju. Iskreno žalimo što je došlo do ovakve situacije - rekao je trener Georgetowna John Thompson.

Georgetown se trenutno nalazi u Kini na desetodnevnoj turneji koja bi trebala ojačati diplomatske odnose između SAD-a i Kine, a ove dvije momčadi trebale bi odigrati novi susret u nedjelju navečer u Šangaju.

Vezane vijesti

U lokalnom HDZ-u izbila tučnjava

U lokalnom HDZ-u izbila tučnjava

Nakon stranačkih izbora u prostorijama Mjesnog odbora Vukmanićki Cerovac, umirovljenik Dražeta Dražetić je završio na Odjelu intenzivne njege s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika