19.08.2011. / 19:17

Autor: Nacional.hr

Angelina Jolie na Brijunima gleda Šerbedžiju u "Kralju Learu"

Angelina Jolie i Rade Šerbedžija u nekoliko su navrata isticali svoje prijateljstvo, a slavna je glumica već ranije izrazila želju da vidi svog prijatelja u nekoj od predstava

Angelina JolieAngelina JolieAngelina Jolie napokon je došla i u Hrvatsku. Nakon što je prošle godine odustala od posjeta Brijunima i kazalištu Ulysses zbog velikog zanimanja medija, ove je godine njen posjet bio strogo čuvana tajna.

Da će poznata hollywoodska glumica doći na Brijune novinari su saznali nakon što je ona već došla na otok. Naime, Angelina Jolie je u Pulu sletila privatnim zrakoplovom sa svoje dvoje od šestero djece. Tamo su ju dočekali članovi kazališta Ulysses i prevezli ju na Brijune.

Angelina Jolie i Rade Šerbedžija u nekoliko su navrata isticali svoje prijateljstvo, a slavna je glumica već ranije izrazila želju da vidi svog prijatelja u nekoj od predstava.

Činjenica da mediji nisu znali ništa o njenom dolasku omogućiti će joj uživanje u predstavi u društvu običnih gledatelja, ali i predsjednika Ive Josipovića.

Vezane vijesti

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

'Brijuni rivijera' još nije rješeno pitanje

Ministar turizma Veljko Ostojić ocijenio je danas kako u pogledu investicije "Brijuni Rivijera" još uvijek postoji puno otvorenih pitanja koja treba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika