22.08.2011. / 11:19

Autor: Nacional.hr

Fimi medija ili Hypo: Prva optužnica protiv Sanadera do kraja tjedna?

Drugi osumnjičeni u oba slučaja već su ispitani i pusteni da se brane sa slobode, a Sanader je nedavno dobio još dva mjeseca pritvora

Ivo SanaderIvo SanaderBivši premijer Ivo Sanader do kraja ovog tjedna trebao bi biti optužen u barem jednom od pet slučajeva u kojima se nalazi kao glavni osumnjičenik.

Kako piše Vjesnik, Sanader je do sad istražiteljima dao iskaz u dva slučaja - Fimi medija i Hypo banka, pa je za pretpostaviti da će i optužnica biti podignuta za jedan od ta dva slučaja.

Drugi osumnjičeni u oba slučaja već su ispitani i pusteni da se brane sa slobode, a Sanader je nedavno dobio još dva mjeseca pritvora.

S obzirom na opsežnu dokumentaciju i u jednom i u drugom slučaju, DORH neće spajati procese, pa bi se Sanader, s obzirom na brzinu hrvatskog pravosuđa, na optuženičkoj klupi mogao nalaziti mjesecima.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
9/5/10

lolobrigita, 22.08.11. 15:14

...Pliva,Slobodna Dalmacija,INA,HAC...tko bi pobrojao.


registracija
15/8/09

vergilia, 22.08.11. 17:07

Prvo ročište poslije izbora, prije svakako neće biti. A onda procesi koji će trajati godinama, brže ili sporije, ovisno o tome tko će biti na vlasti i koga će sve Sanader teretiti. Režiseri u sjeni već sada vuku konce. A možda Sanader ozbiljno bude bolestan - onda će sve trajati - dok traje..:)


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 22.08.11. 22:11

Valjda tako planiraju: Biti ce u istraznom toliko dugo dok mu ne utvrde pravomocnu,a onda ce biti pusten( Sa svim ukradenim milijunima ) jer je upravo toliko vremena proveo u istraznom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika