22.08.2011. / 14:24

Autor: Hina

Bono opovrgnuo medije: Nisam bio u bolnici zbog srca

Pjevač irske rock grupe U2 Bono Vox opovrgao je pisanje nekih irskih medija da je završio u bolnici zbog bolova u prsima za vrijeme ljetovanja u južnoj Francuskoj.

Bono VoxBono VoxPjevač irske rock grupe U2 Bono Vox opovrgao je pisanje nekih irskih medija da je završio u bolnici zbog bolova u prsima za vrijeme ljetovanja u južnoj Francuskoj.

Njegova glasnogovornica rekla je za Reuters kako je točno da je Bono (51) bio u bolnici princeze Grace u Monacu, ali da se radilo o rutinskom pregledu. "Suprotno pisanju nekih medija, Bono nije imao nikakvih zdravstvenih problema. Vijesti da je hitno prevezen u bolnicu nisu točne. On je dobra zdravlja i uživa s obitelji na ljetovanju", rekla je.

Vijest da je Bono završio na "hitnoj" zbog bolova u prsima prvi je u nedjelju objavio list Irish Independent, a zatim su je prenijeli neki glazbeni internetski portali.

Grupa U2 nedavno je završila dvogodišnju turneju "360 stupnjeva", koja je oborila sve rekorde u prodaji ulaznica i ostvarenim prihodima.

Vezane vijesti

U2 u 2011. na turneji zaradio 1,68 milijarda kuna

U2 u 2011. na turneji zaradio 1,68 milijarda kuna

Turneja irske grupe U2 "360 stupnjeva" bila je glazbena turneja s najvećom zaradom u ovoj godini, objavio je američki glazbeni časopis Billboard. Na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika