25.08.2011. / 11:09

Autor: Dora Juras

Maloljetnica i njezin polustoljetni muž dobili reality show

Iako je njihov brak izazvao brojna negodovanja, roditelji maloljetnice podržali su ljubav njihove kćeri, pa su joj dali i pismenu potvrdu kako bi legalno mogla stupiti u brak

ScreenshotScreenshotČak 35 godina razlike nije ništa kada je prava ljubav u pitanju, tako barem tvrdi kontroverzni bračni par, 51-godišnji Doug Hutchinson i 16-godišnja Courtney Stodden koji će ovih dana dobiti svoj reality show. Iako je njihov brak izazvao brojna negodovanja, roditelji maloljetnice podržali su ljubav njihove kćeri, pa su joj dali i pismenu potvrdu kako bi legalno mogla stupiti u brak.

Osim njihove razlike u godinama koja je sama po sebi intrigantna, 16-godišnja Courtney javno je progovorila i detaljno opisala kakav je njezin suprug ljubavnik. Sve to, a i mnogo više uskoro ćete moći saznati u novom reality showu koji će pratiti život nesvakidašnjih supružnika.

'Kontaktirali su nas brojni producenti i iznijeli zanimljive ponude. Žele da snimamo reality show. I meni i Courtney ta je ideja jako privlačna, a već imamo i svog favorita među producentima', rekao je Doug u intervjuu za australski The Morning Show.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika