25.08.2011. / 13:08

Autor: Totalsport

Prigioni se vratio u Caju Laboral

Prigioni će u momčadi Caje Laboral zamijeniti Brazilca Marcelinha Huertasa, koji je ranije ovog mjeseca potpisao četverogodišnji ugovor s Barcelonom

Pablo Prigioni (Wikipedia)Pablo Prigioni (Wikipedia)Argentinski 34-godišnji košarkaški reprezentativac Pablo Prigioni potpisao je jednogodišnji ugovor s Cajom Laboral, španjolskim prvoligašem u kojem je već igrao s velikim uspjehom od 2003. do 2009. godine.

Prigioni je najbolje dane svoje klupske karijere proveo upravo u klubu iz Vitorije. Protekle dvije sezone je argentinski playmaker odigrao u Real Madridu, u kojem ipak nije ostavio upečatljiv trag. Prošle sezone je prosječno igrao 23 minute, te je imao prosjeke od 6.7 koševa i 3.7 asistencija po utakmici.

Prigioni će u momčadi Caje Laboral zamijeniti Brazilca Marcelinha Huertasa, koji je ranije ovog mjeseca potpisao četverogodišnji ugovor s Barcelonom.

Prigioni je s Cajom Laboral osvojio prvenstvo Španjolske 2008. godine, te još tri Kupa i četiri Superkupa. S argentinskom reprezentacijom je 2008. godine osvojio brončanu medalju na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Vezane vijesti

ACB: Real Madrid izborio majstoricu

ACB: Real Madrid izborio majstoricu

Košarkaši madridskog Reala poravnali su rezultat (2-2) u polufinalnoj seriji ACB lige protiv Caje Laboral spasivši u Vitoriji "meč loptu" pobjedom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika