25.08.2011. / 15:38

Autor: Nacional.hr

Kampanja "Uzmite si sobu": Sve tajne iz spavaće sobe iznesite na Facebook

Par koji će ponuditi javnosti najbolju (ili možda najgoru) priču osvojit će glavnu nagradu: plaćen put u New York i vikend u posebno uređenom apartmanu

Bridget MarquardtBridget MarquardtDurex je za američko tržište pokrenuo Facebook kampanju za odrasle pod nazivom «Uzmite si sobu» («Get a room»). Ideja kampanje je pozdraviti se sa dosadnim seksom i krenuti u istraživanje granica svoje seksualnosti. Način na koji Durex to misli provesti tipičan je za američko društvo: nagovoriti tamošnje parove da u javnost iznesu tajne iz svojih spavaćih soba, bilo da su «nevjerojatno savršene ili pak nespretno razočaravajuće». Bez sumnje kandidata će biti i više nego dovoljno, a kao asa u rukavu, Durex je u kampanju uključio i Bridget Marquardt, bivšu Playboyevu zečicu i stanovnicu Hefnerova dvorca.

Najbolje tjedne priče osvojit će Durexovu škrinjicu s blagom kako bi se parovi mogli još slobodnije zabavljati. Par koji će ponuditi javnosti najbolju (ili možda najgoru) priču osvojit će glavnu nagradu: plaćen put u New York i vikend u posebno uređenom apartmanu «Durex Sexy Suite» hotela Gansevoort Park.

Posebno uređen apartman u ovom slučaju znači da će sretni par moći iskušati igre s vibrirajućom patkicom u kadi, isprobati nekoliko seksi kostima i igračaka, a spretna pripadnica nježnijeg spola moći će se i uvijati oko striptiz štange u spavaćoj sobi.

«Durexova kampanja «Uzmite si sobu» slavi nestašna ali i nježna sjećanja koja se u nama bude na spomen hotela. Želimo parove ohrabriti da se oslobode i iskušaju nešto novo u seksu te da «hotelski seks» postane dio njihovog ljubavnog repertoara.» - izjavio je tijekom prezentacije kampanje Kevin Harshaw, direktor marketinga u Reckitt Benckiseru, vlasniku robne marke Durex.

Vezane vijesti

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Facebook će platiti 10 milijuna za "sponzorizirane statuse"

Društvena mreža Facebook pristala je isplatiti 10 milijuna dolara nakon tužbe korisnika kojom ju optužuju da je koristila njihove fotografije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika