28.08.2011. / 10:12

Autor: Hina

Udala se Sofia Coppola

Američka redateljica Sofia Coppola u subotu se udala za svojeg dugogodišnjeg partnera, francuskog pjevača Thomasa Marsa, na svečanosti održanoj u malome talijanskom mjestu Bernaldi, u regiji Basilicati, iz koje potječe obitelj Coppola, a prisustovalo joj je osamdesetak uzvanika.

Sofia CoppolaSofia CoppolaAmerička redateljica Sofia Coppola u subotu se udala za svojeg dugogodišnjeg partnera, francuskog pjevača Thomasa Marsa, na svečanosti održanoj u malome talijanskom mjestu Bernaldi, u regiji Basilicati, iz koje potječe obitelj Coppola, a prisustovalo joj je osamdesetak uzvanika.

Među rijetkim slavnim osobama vjenčanju je, osim Sofijina oca Francisa Forda Coppole, prisustvovao i američki redatelj George Lucas.

France presse prenosi kako je vjenčanje održano u talijanskom stilu, a gostima su ponuđena mnogobrojna jela tipična za talijansku kuhinju, poput mozzarelle i sira caciocavalla s pršutom i smokvama, orechiettima s umakom od rajčica i bosiljka, potom je uslijedila pečenka, tikvice, razne salate..., a gosti su jela zalijevali vinom što ga proizvodi obitelj Coppola.

Sofijinu vjenčanicu kreirao je tuniski dizajner Azzedine Alaia. Sofija i Thomas Mars, pjevač francuske grupe Phoenix zajedno žive već godinama i imaju dvoje djece.

Vjenčanje je održano u staroj vili koju je kupila obitelj Coppola.

Djed slavnog redatelja Francisa Forda Coppole, Agostino je 1904. godine, poput mnogih siromašnih Talijana s juga zemlje, pošao u Ameriku za boljim životom.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika