28.08.2011. / 13:08

Autor: Totalsport

Eurobasket: Litavci izgubili D. Lavrinoviča, Belgijci Hervellea

Daleko veći gubitak pretrpjela je belgijska nacionalna vrsta, kojoj se pak u posljednjoj provjernoj utakmici ozlijedio najbolji igrač, krilni košarkaš Bilbao Basketa Axel Hervelle

Ozlijede su "oduzele" neke ključne igračeOzlijede su "oduzele" neke ključne igračeCentar litavske košarkaške reprezentacije Darjuš Lavrinovič neće nastupiti na Europskom prvenstvu koje u srijedu počinje u njegovoj domovini. Otpao je zbog ozljede.

Novo pojačanje moskovskog CSKA-a olakšalo je time posao izborniku Kestutisu Kemzuri, koji sada sa svog popisa mora otpraviti samo jednog od 13-orice preostalih kandidata.

Daleko veći gubitak pretrpjela je belgijska nacionalna vrsta, kojoj se pak u posljednjoj provjernoj utakmici ozlijedio najbolji igrač, krilni košarkaš Bilbao Basketa Axel Hervelle.

Umjesto njega izbornik Eddy Casteels je u reprezentaciju vratio 213 centimetara visokog centra New Orleans Hornetsa DJ Mbengu.

Litva je na Eurobasketu u A-skupini s Poljskom, Velikom Britanijom, Turskom, Portugalom i Španjolskom, dok je Belgija u skupini D s Bugarskom, Gruzijom, Rusijom, Ukrajinom i Slovenijom.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika