29.08.2011. / 13:25

Autor: Totalsport

Aguirre: Sve sam krivo napravio; Ronaldo: Momčad mi je omogućila hat-trick

Nećemo ništa osvojiti ako ne budemo igrali kao jedno - rekao je nakon utakmice Ronaldo

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoNakon sramotnog domaćeg poraza od Real Madrida (6-0), prvog Dinamovog suparnika u Ligi prvaka, trener Zaragoze, Meksikanac Javier Aguirre, prebacio je svu krivnju na sebe govoreći da je napravio sve što nije trebao.

- Ljudi imaju pravo prstom upirati u mene nakon ove utakmice, jer smatram da sam napravio apsolutno sve krivo što sam mogao u ovoj utakmici - rekao je nakon poraza Aguirre.

- Igramo u istom rangu natjecanja, ali nismo im uspjeli nijedom pošteno zaprijetiti. Nadigrali su nas u apsolutno svim segmentima i na svim djelovima terena. Ja sam kriv, ja sam poslao te momke na teren, nisam obavio dobro svoj trenerski posao - smatra Meksikanac.

- Ovaj poraz je ispisao crnu stranicu Zaragozine klupske povijesti, ali moramo krenuti prema naprijed. Moramo shvatiti da igramo u vrlo jakoj ligi i da imamo iznimno jake protivnike poput Reala i Barcelone - zaključio je Aguirre.

S druge strane, trener pobjedničke momčadi Jose Mourinho bio je iznimno zadovoljan onime što je njegova momčad pokazala.

- Morate igrati dobro da bi pobijedili u utakmici, barem je tako slučaj kod nas. Ako smo pobijedili ovakvim rezultatom, to je zato što smo odigrali vrlo dobru utakmicu - rekao je Mourinho.

- Ne bježim od toga da je domaći trener imao problema slagajući momčad jer mu je nekoliko bitnih prvotimaca nedostajalo, ali vjerujem da je ovako visoka pobjeda zaslužena zbog našeg ozbiljnog pristupa i angažmana svih 90 minuta - smatra Portugalac.

- Najvažnije je bilo pobijediti, jer smo prošle godine u prvome kolu kiksali protiv Mallorce (remi), a sada na svom kontu imamo tri boda i vrlo dobru gol-razliku - završio je Mourinho.

No ipak, sva svjetla te večeri bila su uperena u jednog igrača, strijelca hat-tricka u prvoj utakmici sezone, Portugalca Cristiana Ronalda, koji je bio vrlo skroman unatoč svom velikom doprinosu u visokoj 6-0 pobjedi.

- Prije svega morate čestitati momčadi na pobjedi. Postigao sam tri pogotka jer su mi moji suigrači to omogućili. Mi smo momčad, ja pomažem njima i oni pomažu meni. Nećemo ništa osvojiti ako ne budemo igrali kao jedno - rekao je nakon utakmice Ronaldo.

- Željeli smo odigrati dobru utakmicu i krenuti u novu sezonu pobjedom. Uspjeli smo u tome, a pritom smo postigli i šest zgoditaka - zaključio je najbolji igrač utakmice Ronaldo.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika